031 - 381 46 00 - Tid 10-14

Fler än 5000 nöjda kunder!

Och det är vi väldigt stolta över. Och tacksamma! Men inte så stolta och tacksamma så vi lutar oss tillbaka, den här resan har precis börjat och vi kommer att bli ännu bättre framöver. Det kommer vi nå genom att forstätta bli bättre, ett verktyg för detta är all den feedbacken vi får, ett annat verktyg är att mäta vad ni tycker om och försöka få fram fler produkter i den nischen.

Något vi arbetet med sedan vi öppnade är att vårt sortiment av kökshandtag, handtag till köksluckor och köksinredning som till exempel Linero Mosaiq hela tiden skall växa och vara så komplett det bara är möjligt.

Under tiden sedan vi startade så har vi använt tre olika system som webbutiker, anledningen till att vi bytt är helt enkelt att med den nya leverantören så kan vi få ett antal funktioner som gör jobbet och köpen enklare för både oss och dig som kund.

Idag använder vi ett system som heter Wikinggruppen och här kommer vi stanna, dom ger nästan lika bra support på sina produkter som vi ger till dig som handlar av oss. Tillsammans med våra andra leverantörer kommer vi inom kort passera 10 000 nöjda kunder och det är riktigt roligt!

Hej på er!

 

Skribent: Anders Karlsson

Barahandtag.se

 

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Produkter
Övrigt
SvenskaDansk