Trådbackar / trådkorgar & skenor för garderober

Garderober har många av oss i flera rum i våra bostäder, det finns säkerligen i sovrummen men det finns ofta även i till exempel kök eller badrum. Oavsett så gäller det som vanligt att utnyttja utrymmet till max och i en garderob så är trådbackar ett ypperligt sätt att förvara allehanda saker på. Våra trådbackar och skenor kommer från välkända Pelly och fungerar precis lika bra i sovrummet som i köket eller någon annanstans.

Vad kan trådbackar / trådkorgar göra för dig?

En garderob är bra att ha oavsett vilket rum man ställer den i. Att sedan hålla ordning i garderoben med hjälp av trådbackar är riktigt smart, man kan verkligen fylla en garderob och ändå ha ordning på det sättet. Fördelen med en trådback är att det går att montera dom från botten till toppen på garderoben och därmed utnyttja hela utrymmet på bästa sätt.

Att använda en eller flera stycken trådbackar för att på bästa sätt förvara mat i köket är också en bra idé, fördelen med trådback i ett kök jämfört med fasta eller justerbara hyllor är att du dels kan välja vilket djup det skall vara på varje trådback och dels att du verkligen kommer åt och använder varje centimeter höjdmässigt eftersom du kan ha olika djup på olika trådbackar.

Men en trådback kan användas till så mycket mer än ett kök, det är till exempel den vanligaste inredningsprylen för vanliga garderober där man förklarar kläder eller i tvättstugan för att sortera smutstvätt. Användningsomårdet för en trådback är helt enkelt enormt och det är inte så konstigt att det blivit så med tanke på hur mycket plats en trådback kan spara åt oss. De trådbackar vi säljer är i standardstorlekar och passar vanliga standardskenor som du kanske redan har hemma. Om du behöver skenor till dina trådbackar så har vi naturligtvis det också.

Oktoberfest!

Under oktober månad får du 10% rabatt på badrumstillbehör, LED-belysning och dörrtrycken!

Utmärkt
508 Kundomdömen på TRUSTPILOT
Emil Eriksson
2 dagar sedan
Kanon bra företag!
Snabba leveranser och bra service via mejl. Rekommenderas.
Johan Falkentorn
September 30
Perfekt från första samtalet till leverans!
Snygg & enkel hemsida, bra och trovärdig service vid telefonsamtal, rimliga priser, supersnabb leverans, fina handtag (Conti skålhandtag) och Forio knoppar som motsvarade bilderna på hemsidan, betalade faktura i efterhand. Kändes tryggt från början till slut. Rekommenderas!
Tina
September 30
Perfekt service & bra utbud
Hittade lätt de handtag jag ville ha och rätt mått. Beställningen kom hem till dörren dagen efter min beställning!
Sonja Flybring
September 29
Nöjd kund
Snabb leverans av varor som motsvarande mina förväntningar.
Anette Hjortsberg
September 29
Nöjd kund här.
Var så irriterad på de gamla handtagen i köket. Fastnade lätt i dem. Med de nya från Barahandtag som var lätta att hitta och beställa på nätet fick köket ett super lyft. Snabb och enkel leverans är ett plus. Rekommenderas!!
Produkter
Övrigt