Handtag & Beslag för fastighetsägare och byggherrar

Är du fastighetsägare eller byggherre och skall renovera ett större antal fastigheter? Behöver du köpa nya handtag och beslag till kök och badrum i större mängder? Kontakta oss på kundtjanst@barahandtag.se så ser vi till att ordna ett riktigt attraktivt pris till er. Hos oss hittar du som fastighetsägare en partner som kan leverera stora mängder handtag när du skall renovera ett hyreshus eller genomföra en större renovering av flerbostadshus av olika slag.

Skall du uppföra en eller flera nya fastigheter?

Om du är byggherre eller fastighetsägare som skall eller håller på att bygga nya flerfamiljshus så kontakta oss direkt så kan vi hjälpa till med mycket av det ni behöver i både kök och badrum. Vårt utbud av handtag, knoppar och beslag består av över 200 modeller i alla standardstorlekar som finns idag. Dörrtrycken och LED-belysning till kök, tak och badrum har vi också i vårt sortiment.

Vi kan också hjälpa dig med köksinredningsdetaljer som bygger på vårt koncept om "smart förvaring" och där hittar du både källsorteringslösningar för enskilda kök, städskåpsinredning och inredning för hörnskåp tillsammans med mycket annat smått och gott som passar in i dagens kök.

När det gäller badrummen så har vi ett sortiment med handdukskrokar, toalettpapperhållare och handdukshängare som enkelt monteras i era badrum. Dessa finns i färdiga och matchande serier som är standard i många flerbostadshus idag, våra produkter sitter bland annat i många av Skanskas nybyggnationer.

Webbutiken Barahandtag har funnits sedan årsskiftet 2011/2012 och är idag ett lönsamt bolag med riktigt bra sortiment av högsta kvalitet dessutom. Vi är medlemmar i det organ som säkerställer att vi som e-handlare sköter oss mot våra kunder men även att man har en bra ekonomi. Det skall som sagt vara enkelt och smidigt att handla av oss.

Varför skall du välja oss?

Det uppenbara är naturligtvis att vi är väldigt bra att jobba tillsammans med, vi är ju trots allt från Göteborg. ;)

Andra viktiga delar för dig som byggherre eller fastighetsägare är att det är enkelt för de boende att komplettera med ett eller två handdukskrokar till om det behövs. Går ett handtag sönder hänvisar du bara kunderna till vår butik där dom kan köpa ett nytt som kommer hem till dom på posten. Det gör att du eller din personal i många fall kommer slippa ta i dessa småsakerna och den boende vet vart hen skall vända sig när det är någon komplettering som behövs. För vi vet alla, det finns alltid produkter som inte precis alla tycker samma om och därför vill man ibland byta ut dessa och då finns vi här för detta också.

Vi vill helt enkelt göra ditt liv som fastighetsägare eller byggherre lite lätare (ja, vill vill fortfarande tjäna några kronor vi med), men mest fokus på att det skall vara lätt för er på arbetet.

Frågor? Maila till kundtjanst@barahandtag.se eller ring direkt till oss på 031-3814600 och fråga efter Anders så hjälper han dig vidare med bra priser.

Välkomna till företaget som iallafall lyfter en av alla era bördor från axlarna på er!

Frågor?

Kontakta oss gärna, vi svarar på alla frågor så snabbt som möjligt.

kundtjanst@barahandtag.se

Tel: 031 - 3814600

Bra
905 Kundomdömen på TRUSTPILOT
Leif Nord
19 timmar sedan
Snappt o enkelt
Snabba leveranser lätt ock hitta på sidan
Liisa Falk
6 dagar sedan
Mycket nöjd!
Beställde två handtag. Snabb och smidig leverans. Varan motsvarande förväntningarna. Dock en väldigt stor låda för liten produkt 😊
RG
Mars 16
Snabb och korrekt leverans.
Snabb och korrekt leverans.
Charlotte
Mars 14
Bra produkter och service
Beställde för en tjocklek men fick skruvar för två tjocklekar (just in case), tycker jag var väldigt serviceinriktat. Man vet ju aldrig om bredden är exakt eller inte. Snabb leverans och enkelt att köpa!
Birgitta
Mars 12
Ursnygga knoppar och handtag!
Bra leverans med posten, fick paketet ända hem till bostaden i Alicante. Mycket fina knoppar och handtag som passade perfekt till mina nya köksluckor och lådor, kunde inte bli bättre. Tack vare Barahandtag är nu köket komplett. Gita
Produkter
Övrigt