Porsche knivar - Chroma Type 301

chroma type 301 - design by f.a. porscheI knivserien CHROMA type 301 - Design by F.A. Porsche har Ferdinand Alexander Porsches team ägnat fyra år åt att designa de perfekta köksknivarna. Köksknivar av absolut högsta kvalitét i Japanskt 301-stål kombinerat med en prisbelönt och egonomisk design. Handtagen på knivarna är precis som din handflata, platta, vilket gör kniven väldigt skön att använda och arbeta med.

Välkommen till Barahandtag!

Köksknivar från CHROMA 301 - Design by F.A. Porsche

Om du är på jakt efter en serie knivar som har en särpräglad design så är serien CHROMA 301 by F.A. Porsche helt rätt för dig. Knivserien innehåller över 20 olika köksknivar, allt från en mindre tomatkniv till långa filéknivar och kockknivar. Samtliga av knivarna har knivblad tillverkade av rostfritt 301-stål från Japan, ett rostfritt stål av absolut högsta kvalitet. Handtagen är tillverkade i 18/10-rostfritt stål och bladet och handtaget sitter ihop som en enhet, utan skarvar. Enda sättet att se vart handtaget blir till knivblad är genom en nit som markerar övergången.

Tillsammans med designteamet på Porsche så har Jörg Wörther, den världskända tyska kocken, hjälpt till för att få fram en design som också är ergonomiskt hållbar. Som kock vet Jörg mycket väl hur en professionell kock arbetar med köksknivarna och var ett mycket viktigt bidrag till att utveckla denna serie köksknivar.

Samtliga knivar i serien CHROMA 301 by F.A. Porsche är slipande med en 15 graders vinkel på eggen vilket ger en riktigt skarp och hållbar egg. Alla knivarna levereras i mycket exklusiva förpackningar som gör dom perfekta att ge bort i present till någon du vet uppskattar att ha riktigt köksknivar att arbeta med.

Frågor?

Kontakta oss gärna, vi svarar på alla frågor så snabbt som möjligt.

info@barahandtag.se

Tel: 031 - 3814600

Tryggt & Säkert

Gör som mer än 10 000 andra kunder redan gjort, handla tryggt hos oss. 

Lev. inom 2 dagar

Enkla returer

60 dagars returrätt

Fri frakt vid 1 000 kr

Inga fakturaavgifter

fraktbolag

Prisjakt

Barahandtag - Best of Houzz 2016 Service

Utmärkt
748 Kundomdömen på TRUSTPILOT
Crille Rönneborn
6 dagar sedan
Utöver det vanliga
Trots meddelande på sidan om både lagerflytt och semesterstängt så kom leveransen bara några dagar efter beställning. Så det finns bara positiva erfarenheter av barahandtag.se som jag kan säga.
Susanne
Juli 13
Bra sortiment och snabb leverans
Bra sortiment och snabb leverans!
Petra
Juli 12
Bra produkter och snabb leverans!
Jag är jättenöjd med min beställning
BWi
Juli 7
Kan leveransen bli snabbare?
Förmodligen inte.
Petra vall
Juli 7
Toppen!
Snabb leverans, inga skavanker!
Produkter
Övrigt