AMT Gastroguss - Världens bästa stekpanna

Ja, det tyska kockförbundet har gett just AMT Gastroguss hedersutmärkelsen "Världens bästa stekpanna". Inte illa! AMT Gastroguss tillverkar stekpannor & kokkärl av aluminium som sedan är belagd med keramiska partiklar i fyra olika lager som gör att maten släpper lätt och inte bränner fast. Produkter från AMT Gastroguss har en mycket lång livslängd tack vare dessa egenskaper och de fungerar på alla spisar inklusive induktion.

Blogginlägg

Världens bästa stekpanna - är faktiskt världens bästa stekpanna.

Man blir ju alltid lite skeptisk när man läser uttalanden eller produktbeskrivningar som är som titeln till det här inlägget. "Världens bästa stekpanna", det låter ju inte mindre än helt fantastiskt. …

AMT Gastroguss - det viktigaste för stekpannan

Med en AMT Gastroguss så får du, precis som vår VD skrev om i inlägget ovan, troligtvis den bästa stekpannan i hela världen. Stekpannan är tillverkad av aluminium vilket ger en extremt jämn värme över hela pannan och sedan behandlad med keramiska partiklar för att få till riktigt grymma "släpp-lätt"-egenskaper. Och dom lyckas!

Precis som med alla ytbehandlade stekpannor (eller vad som helst som är ytbehandlat) så gäller det att vara lite försiktig med vilka redskap man använder när man steker i en AMT Gastroguss.

Till skillnad mot gamla avdankade teflonpannor har du här en stekpanna helt fri från gifter och betydligt bättre egenskaper än din teflonpanna.

Vilka köksredskap kan jag använda i min AMT Gastroguss?

Du skall undvika köksredskap i metall när du steker med din AMT Gastroguss. Det finns en risk att metallredskapen förstör ytbehandlingen med keramiska partiklar och då kan stekpannan tappa en del av sina egenskaper, exempelvis den som gör att maten inte bränner fast.

Så vi rekommenderar köksredskap i plast eller trä till AMT:s stekpannor. Sedan är det bara att steka på, oavsett vad du steker så fungerar AMT Gastroguss alldeles utmärkt, köttbiten blir inte det minsta tråkig som den kan bli på en teflonpanna och äggen får ingen "hinna" som man ibland kan uppleva på andra stekpannor med "släpp-lätt"-egenskaper.

Köp AMT Gastroguss och blir riktigt nöjd!

Eftersom AMT Gastroguss är så säkra på att den stekpanna du köper från dom så lämnar dom hela 25 års garanti på samtliga stekpannor. Känn på den!

Botten kommer inte slå sig och handtaget kommer att hålla, och det tror man på när man faktiskt håller sin AMT Gastroguss i handen, det är en mycket gedigen och riktigt, riktigt bra stekpanna. Köp AMT Gastrguss, du blir garanterat nöjd!

Frågor?

Kontakta oss gärna, vi svarar på alla frågor så snabbt som möjligt.

kundtjanst@barahandtag.se

Tel: 031 - 3814600

Sommar!

Mellan 11/7 och 28/7 har vi lite längre leveranstider.

Läs mer här.

Utmärkt
1050 Kundomdömen på TRUSTPILOT
Romina Giobbi
11 timmar sedan
Enkelt att beställa och bra sortiment.
Enkelt att beställa och bra sortiment. Kan det bli bättre? =)
Niklas
11 timmar sedan
Mycket fina och hög kvalitet på …
Mycket fina och hög kvalitet på skinnhandtagen!
Kristina
19 timmar sedan
Snabb leverans och fina handtag!
Snabb leverans och fina handtag!! De är precis som på bilden.
Ellinora Gullberg
1 dag sedan
Varan motsvarade förväntningarna
Varan motsvarade förväntningarna, bra priser och snabbare leverans får man nog leta efter!! Bara massor av +++++++!!!!
Anna
1 dag sedan
Snabbt och bra kvalitet!
Jättefina handtag som kom snabbare än väntat!
Produkter
Övrigt