Kökshandtag och köksbeslag till köksluckor, köksskåp och kökslådor

Här hittar du över 200 olika kökshandtag och köksbeslag till rätt pris. Det är inte helt rättvisande att bara kalla dessa handtag för kökshandtag, du kan montera dom på såväl köksskåp som badrumsskåp, kökslådor som skrivbordslådor eller på din garderob. Kökshandtagen du köper av oss kommer med 30 dagars returrätt, riktigt bra service och bra priser.

Vårt mål är att du som kund inte bara skall få köksbeslagen du vill ha. Du får en enkel och bra upplevelse när du handlar hos oss, och precis som de tusentals kunderna som redan handlat hos oss så vill vi att du också blir en riktigt nöjd kund. Välkommen till Barahandtag!

Populära produkter i underkategorierna

Köp billiga kökshandtag och köksbeslag till kökslådor och skåp

Att köpa prisvärda eller billiga kökshandtag och skåpshandtag är ett väldigt enkelt sätt att förnya och fräscha upp ditt kök utan att det kostar en förmögenhet. Skall du göra en totalrenovering av ditt kök så burkar man byta ut kökshandtagen eller lådhandtagen samtidigt eftersom du sätter in nya köksskåp och köksslådor, det är troligt att de handtagen du hade tidigare inte passar in i stilen du har valt för ditt nya kök.

Att det dessutom går snabbt att montera luckhandtagen gör det hela ännu mer självklart. Om du bara skall byta ut de handtag du redan har på köksskåpen så har du redan hålen klara och behöver bara välja ett kökshandtag som passar i de befintliga hålen. Det är detta som kallas för c/c-mått och det är det enda du behöver rätta dig efter om du redan har färdiga skruvhål.

Luckhandtag, handtag till köksluckor och lådhandtag - Kärt barn har många namn

Hos oss kallar vi det rätt och slätt för kökshandtag, oavsett om handtagen sitter monterade på en kökslåda, ett köksskåp eller en kökslucka. Skåpshandtagen du köper hos oss passar dock precis lika bra oavsett vilket rum eller på vilken möbel du skall montera dom. Måtten, det som kallas för c/c-mått, används som standard oavsett om du skall skruva på nya luckhandtag på en garderob eller om skall ha lådhandtag till en byrå.

Renovera köket med nya handtag till köksluckorna

Om du renoverar hela ditt kök så väljer du själv vilket eller vilka c/c-mått du skall ha på skåp och lådor. Därmed kan du också välja fritt bland alla handtag till köksluckor och sedan anpassa skruvhålen efter det kökshandtag du väljer.

Enkelt, billig och smidigt!