Kökshandtag och köksbeslag till köksluckor, köksskåp och kökslådor

Här hittar du över 200 olika kökshandtag och köksbeslag till rätt pris. Det är inte helt rättvisande att bara kalla dessa handtag för kökshandtag, du kan montera dom på såväl köksskåp som badrumsskåp, kökslådor som skrivbordslådor eller på din garderob. Kökshandtagen du köper av oss kommer med 30 dagars returrätt, riktigt bra service och bra priser.

Vårt mål är att du som kund inte bara skall få köksbeslagen du vill ha. Du får en enkel och bra upplevelse när du handlar hos oss, och precis som de tusentals kunderna som redan handlat hos oss så vill vi att du också blir en riktigt nöjd kund. Välkommen till Barahandtag!

Populära produkter i underkategorierna

Vad är C/C-mått?

C/C-mått beskriver avståndet i millimeter mellan centrum på båda skruvhålen på ett köksbeslag och är det standardmått som används över hela världen när det gäller avstånd mellan skruvhålens centrum. Det finns ett antal standarder som är vanliga när det gäller c/c-mått på kökshandtag och dessa ser ni nedanför bilden men även i produktmenyn till vänster där vi har sorterat handtagen efter de c/c-mått som handtagen finns i.
 
En enkel illustration om c/c-mått finns nedan:

c/c-mått kökshandtag

Hur monterar man nya köksbeslag och kökshandtag i skåp & lådor?

Vi har en instruktionsfilm här som kommer från "Mittnyahus" där dom har otroligt mycket bra och användbart material när det gäller saker som man kan göra hemma själv men vill ha lite rådgivning runt. Och att montera handtag på ett gammalt skåp är i de flesta afall ganska enkelt, får du rätt c/c hemskickat så kommer det att passa. Är det däremot så att du själv skall borra hål dina köksluckor, kökslådor eller varför inte badrumsskåp och badrumslådor så är det kanske skönt att få lite hjälp. Själva monteringen av kökshandtag kan underlättas med riktiga verktyg!
 
Därför visar filmen nedan som tydligt beskriver hur man göra på skåp och lådor i ett kök där du själv skall borra nya hål för handtag och knoppar.

Köp billiga kökshandtag och köksbeslag till kökslådor och skåp

Att köpa prisvärda eller billiga kökshandtag och skåpshandtag är ett väldigt enkelt sätt att förnya och fräscha upp ditt kök utan att det kostar en förmögenhet. Skall du göra en totalrenovering av ditt kök så burkar man byta ut kökshandtagen eller lådhandtagen samtidigt eftersom du sätter in nya köksskåp och köksslådor, det är troligt att de handtagen du hade tidigare inte passar in i stilen du har valt för ditt nya kök.

Att det dessutom går snabbt att montera luckhandtagen gör det hela ännu mer självklart. Om du bara skall byta ut de handtag du redan har på köksskåpen så har du redan hålen klara och behöver bara välja ett kökshandtag som passar i de befintliga hålen. Det är detta som kallas för c/c-mått och det är det enda du behöver rätta dig efter om du redan har färdiga skruvhål.

Luckhandtag, handtag till köksluckor och lådhandtag - Kärt barn har många namn

Hos oss kallar vi det rätt och slätt för kökshandtag, oavsett om handtagen sitter monterade på en kökslåda, ett köksskåp eller en kökslucka. Skåpshandtagen du köper hos oss passar dock precis lika bra oavsett vilket rum eller på vilken möbel du skall montera dom. Måtten, det som kallas för c/c-mått, används som standard oavsett om du skall skruva på nya luckhandtag på en garderob eller om skall ha lådhandtag till en byrå.