Trådbackar / trådkorgar & skenor för garderober

Garderober har många av oss i flera rum i våra bostäder, det finns säkerligen i sovrummen men det finns ofta även i till exempel kök eller badrum. Oavsett så gäller det som vanligt att utnyttja utrymmet till max och i en garderob så är trådbackar ett ypperligt sätt att förvara allehanda saker på. Våra trådbackar och skenor kommer från välkända Pelly och fungerar precis lika bra i sovrummet som i köket eller någon annanstans.

Vad kan trådbackar / trådkorgar göra för dig?

En garderob är bra att ha oavsett vilket rum man ställer den i. Att sedan hålla ordning i garderoben med hjälp av trådbackar är riktigt smart, man kan verkligen fylla en garderob och ändå ha ordning på det sättet. Fördelen med en trådback är att det går att montera dom från botten till toppen på garderoben och därmed utnyttja hela utrymmet på bästa sätt.

Att använda en eller flera stycken trådbackar för att på bästa sätt förvara mat i köket är också en bra idé, fördelen med trådback i ett kök jämfört med fasta eller justerbara hyllor är att du dels kan välja vilket djup det skall vara på varje trådback och dels att du verkligen kommer åt och använder varje centimeter höjdmässigt eftersom du kan ha olika djup på olika trådbackar.

Men en trådback kan användas till så mycket mer än ett kök, det är till exempel den vanligaste inredningsprylen för vanliga garderober där man förklarar kläder eller i tvättstugan för att sortera smutstvätt. Användningsomårdet för en trådback är helt enkelt enormt och det är inte så konstigt att det blivit så med tanke på hur mycket plats en trådback kan spara åt oss. De trådbackar vi säljer är i standardstorlekar och passar vanliga standardskenor som du kanske redan har hemma. Om du behöver skenor till dina trådbackar så har vi naturligtvis det också.

Frågor?

Kontakta oss gärna, vi svarar på alla frågor så snabbt som möjligt.

info@barahandtag.se

Tel: 031 - 3814600

Tryggt & Säkert

Gör som mer än 10 000 andra kunder redan gjort, handla tryggt hos oss. 

Lev. inom 2 dagar

Enkla returer

60 dagars returrätt

Fri frakt vid 1 000 kr

Inga fakturaavgifter

fraktbolag

Morsdag!
kökshandduk på köpet
Prisjakt

Barahandtag - Best of Houzz 2016 Service

Utmärkt
717 Kundomdömen på TRUSTPILOT
Per
2 dagar sedan
Supertrevlig personal
Trevlig och hjälpsam personal. Nog det bästa näthandelsbolag jag handlat på.
Lena Lundin
2 dagar sedan
Snygga handtag
Snygga handtag ett par klick bort! Bra service vid order och trygg betalning. ..snabb leverans
Ola Lindqvist
6 dagar sedan
Helheten är toppen
Bra och enkel hemsida att beställa ifrån. stort produktutbud och väldigt bra kvalité på de handtag som vi köpte. Dessutom en väldigt snabb leverans.
Annelie
Maj 15
Jättenöjd!
Bra service!
Cissi
Maj 10
Så nöjd!
Är så nöjd med mina svarta skinnhandtag som sätter prägel på en vanlig Billybokhylla, så fint!! Enkelt att montera! Var noggran med att mäta luckans/lådans tjocklek för att få rätt mått på tillhörande skruv.
Produkter
Övrigt