Trådbackar / trådkorgar & skenor för garderober

Garderober har många av oss i flera rum i våra bostäder, det finns säkerligen i sovrummen men det finns ofta även i till exempel kök eller badrum. Oavsett så gäller det som vanligt att utnyttja utrymmet till max och i en garderob så är trådbackar ett ypperligt sätt att förvara allehanda saker på. Våra trådbackar och skenor kommer från välkända Pelly och fungerar precis lika bra i sovrummet som i köket eller någon annanstans.

Vad kan trådbackar / trådkorgar göra för dig?

En garderob är bra att ha oavsett vilket rum man ställer den i. Att sedan hålla ordning i garderoben med hjälp av trådbackar är riktigt smart, man kan verkligen fylla en garderob och ändå ha ordning på det sättet. Fördelen med en trådback är att det går att montera dom från botten till toppen på garderoben och därmed utnyttja hela utrymmet på bästa sätt.

Att använda en eller flera stycken trådbackar för att på bästa sätt förvara mat i köket är också en bra idé, fördelen med trådback i ett kök jämfört med fasta eller justerbara hyllor är att du dels kan välja vilket djup det skall vara på varje trådback och dels att du verkligen kommer åt och använder varje centimeter höjdmässigt eftersom du kan ha olika djup på olika trådbackar.

Men en trådback kan användas till så mycket mer än ett kök, det är till exempel den vanligaste inredningsprylen för vanliga garderober där man förklarar kläder eller i tvättstugan för att sortera smutstvätt. Användningsomårdet för en trådback är helt enkelt enormt och det är inte så konstigt att det blivit så med tanke på hur mycket plats en trådback kan spara åt oss. De trådbackar vi säljer är i standardstorlekar och passar vanliga standardskenor som du kanske redan har hemma. Om du behöver skenor till dina trådbackar så har vi naturligtvis det också.

Frågor?

Kontakta oss gärna, vi svarar på alla frågor så snabbt som möjligt.

info@barahandtag.se

Tel: 031 - 3814600

Tryggt & Säkert

Gör som mer än 6 000 andra kunder redan gjort, handla tryggt hos oss. 

Lev. inom 2 dagar

Enkla returer

60 dagars returrätt

Alltid 39 kr i frakt

Inga fakturaavgifter

fraktbolag

Barahandtag - Best of Houzz 2016 Service

Beställ inom 2 timmar så skickas dina produkter redan idag!
Utmärkt
616 Kundomdömen på TRUSTPILOT
Urban Sjögren
3 dagar sedan
Snabb leverans av fina produkter😀
Snabbt och korrekt
Eva Ekman Eriksson
3 dagar sedan
Bra och snabbt
Bra vara och snabb leverans!
Leif Arnold Bäcklund
Februari 3
Nöjd kund
Snabb leverans
Larssa
Februari 2
Städskåps inredning
Väldigt snabb leverans, bra info om leveransen Bra massor av ++++++++
Anna
Februari 1
NÖJD!
Allt jättebra. Leverans, produkt.
Produkter
Övrigt