Dörrhandtag och dörrtrycken för innerdörrar och ytterdörrar

Dörrhandtag, eller dörrtrycken som är fackordet, för innerdörrar och ytterdörrar hittar du här. Ett nytt dörrtrycke till innerdörrarna kan verkligen göra skillnad och skapa nytt liv i dina dörrar, det är som ofta den lilla detaljen som gör hela skillnaden.

Hos oss hittar du både klassiska innedörrhandtag som Ascot men också dörrhandtag med ett mer modernt utseende som Abbey och Leeds. Oavsett vilken stil du vill ha på dina dörrtrycken så hittar du det du behöver här hos oss på Barahandtag, välkommen!

Blogginlägg

Årets trendgran 2014

19:28. Två minuter innan utsatt tid, mycket sofistikerat tänker du samtidigt som du rättar till kjolen. Du promenerar upp mot uppfarten, den är bred. Bred och pompös, givetvis är den det. För huset du…

Välj rätt dörrhandtag

Det är inte helt lätt att välja rätt dörrhandtag och det är lätt hänt att det blir fel. Det finns många olika saker att tänka på, och som kan innebära att man måste kompromissa på olika sätt – ett dör…

Köp moderna dörrhandtag till innerdörr och trycken hos oss på Barahandtag

Hos oss hittar du mestadels moderna dörrtrycken till innerdörrar. Med moderna dörrhandtag menar vi dels en design som speglar hur ett modernt dörrhandtag eller trycke för en innerdörr skall se ut idag men att vi även levererar vad vi kallar för modern kundtjänst. Du köper inte bara ett dörrhandtag, du köper helheten hos oss.

Handtag till innerdörrar har precis som resten av inredningsindustrin förändrats över tid, tidigare var dörrhandtag och trycken i plast och trä eller träimitation det vanligaste och var så fram till 80-talet. Idag finns det en bred och utspridd design i innerdörrshandtagen som är metallisk, gärna med böjda former och trycken som faktiskt är en del i inredningen istället för någonting som inte syns. Precis som för övriga delar av ett boende så vill man ha dörrhandtag för innerdörrar som passar in, eller sticker ut, eller sticker ut rejält.

Modeller och design är en viktig del även när det gäller dörrhandtag till innerdörrar och beroende på hur din bostad är inredd så bör du ha handtag till din innerdörr som på ett eller annat sätt matchar in helheten. Vi håller oss till den moderna trend som finns runt dörrhandtag och som har funnits de senaste 10 åren ungefär, letar du efter äldre handtag och trycken till innerdörrar som passar in i äldre hus med en tidsenlig inredning så får du dessvärre leta vidare.

Utöver själva handtagen till innerdörrarna så har vi även låsvred för toaletter, dörrstopp och enkla täckbrickor eller nyckelhål, något som ser väldigt trevligt ut oavsett om du faktiskt har ett lås på innerdörren eller inte.

Hur monterar jag mitt nya dörrhandtag?

Monteringen är nästan den enklaste delen i det hela. Om du någon gång har öppnat upp och kikat vad som finns inne i dörren, bakom dörrhandtaget, så har du kanske sett att det finns ett kvadratiskt hål? När handtagen sitter på plats så går det en kvadratisk pinne genom detta hål som passar perfekt in i dina nya handtag.

När du fått ihop det hela så långt så är det enbart två skruvar (beroende på modell) som skall skruvas ihop för att handtagen skall sitta fast i dörren även när du drar i handtaget. Inget är så snopet som att få ett dörrhandtag i handen när man försöker öppna en dörr.

Har du köpt med låsvred eller vredbricka så monteras det genom de hål du har i din dörr som är avsedda för att montera just låsvred eller brickor för nyckel.

Vad är era trycken tillverkade av?

Alla våra trycken är tillverkade av gediget rostfritt stål av den enkla anledningen att de skall tåla det slitage som ett trycke utsätts för. Varje dag använder vi trycken och dörrhandtag utan att vi egentligen tänker på det och det gör att det blir ett slitage som vi oftast inte märker eftersom det kommer smygandes under en längre tid.

Köp dina dörrhandtag, låsvred och dörrtrycken hos oss så vet du att får hög kvalitet och en briljant service.

Du hittar också nyckelskyltar om du behöver det till exempelvis de vanliga innerdörrarna och speciella toalettlås som du kan ha till toalettdörren för att få mysa där inne i lugn och ro.

Frågor?

Kontakta oss gärna, vi svarar på alla frågor så snabbt som möjligt.

kundtjanst@barahandtag.se

Tel: 031 - 3814600

Vi levererar till:

SverigeNorge

DanmarkFinland

Utmärkt
1150 Kundomdömen på TRUSTPILOT
Anneli Lindberg
18 timmar sedan
Snabb leverans
Snabb leverans, bra pris!
Farman
1 dag sedan
Allt är prefekt.
Allt är prefekt.
Stefan Kristiansson
2 dagar sedan
mycket snabb leverans och pålitlighet.
mycket snabb leverans och pålitlighet.
Elieann
4 dagar sedan
Utmärkt service
Stort sortiment, snabb leverans, utmärkt service, tydlig information.
Pontus Andreasson
4 dagar sedan
Snabbt och smidigt köp.
Snabbt och smidigt köp.
Produkter
Övrigt