Dörrhandtag och dörrtrycken för innerdörrar och ytterdörrar

Om du skall köpa dörrhandtag eller dörrtrycken till innerdörrar har du kommit helt rätt. Utöver produkter av högsta kvalitet erbjuder vi en av branschens bästa service och villkor med 60 dagars retur och bytesrätt. Utöver det så har du de andra fördelarna med att handla på internet, öppettider som du bestämmer själv, priser som gör att du faktiskt har råd att byta ut alla dörrtrycken eller dörrhandtag och liknande. Har du frågor gällande våra produkter så är det bara att kontakta oss så hjälper vi dig och ser till att dina dörrar får ett nytt liv.

Blogginlägg

Årets trendgran 2014

19:28. Två minuter innan utsatt tid, mycket sofistikerat tänker du samtidigt som du rättar till kjolen. Du promenerar upp mot uppfarten, den är bred. Bred och pompös, givetvis är den det. För huset du…

Välj rätt dörrhandtag

Det är inte helt lätt att välja rätt dörrhandtag och det är lätt hänt att det blir fel. Det finns många olika saker att tänka på, och som kan innebära att man måste kompromissa på olika sätt – ett dör…

Köp moderna dörrhandtag och trycken hos oss på Barahandtag

Hos oss hittar du mestadels moderna dörrtrycken som är byggda för innerdörrar. Med moderna dörrhandtag menar vi dels en design som speglar hur ett modernt handtag skall se ut idag men att vi även levererar vad vi kallar för modern kundtjänst. Du köper inte bara ett dörrhandtag, du köper helheten hos oss.

Handtagen till innerdörrarna har precis som resten av inredningsindustrin förändrats över tid, tidigare var dörrhandtag och trycken i plats och trä eller träimitation det vanligaste och var så fram till 80-talet. Idag finns det en bred och utspridd design i dörrhandtagena som är metallisk, gärna med böjda former och trycken som faktiskt är en del i inredningen istället för någonting som inte syns. Precis som för övriga delar av ett boende så vill man ha dörrhandtag som passar in, eller sticker ut, eller sticker ut rejält.

Modeller och design är en viktig del även när det gäller dörrhandtag och beroende på hur din bostad är inredd så bör du ha handtag till dörren som på ett eller annat sätt matchar in helheten. Vi håller oss till den moderna trend som finns runt dörrhandtag och som har funnits de senaste 10 åren ungefär, letar du efter äldre dörrhandtag som passar in i äldre hus med en tidsenlig inredning så får du dessvärre leta vidare.

Utöver själva handtagen till innerdörrarna så har vi även låsvred för toaletter, dörrstopp och enkla täckbrickor med öppning för en nyckel, något som ser väldigt trevligt ut oavsett om du faktiskt har ett lås på innerdörren eller inte.

Hur monterar jag mitt nya dörrhandtag?

Monteringen är nästan den enklaste delen i det hela. Om du någon gång har öppnat upp och kikat vad som finns inne i dörren, bakom dörrhandtaget, så har du kanske sett att det finns ett kvadratiskt hål? När handtagen sitter på plats så går det en kvadratisk pinne genom detta hål som passar perfekt in i dina nya handtag.

När du fått ihop det hela så långt så är det enbart två skruvar (beroende på modell) som skall skruvas ihop för att handtagen skall sitta fast i dörren även när du drar i handtaget. Inget är så snopet som att få ett dörrhandtag i handen när man försöker öppna en dörr.

Har du köpt med låsvred eller vredbricka så monteras det genom de hål du har i din dörr som är avsedda för att montera just låsvred eller brickor för nyckel.

Vad är era dörrhandtag tillverkade av?

Alla våra dörrhandtag är tillverkade av gediget rostfritt stål som är ämnat för massa olika produkter, men dörrhandtag är väldigt vanligt eftersom man får de egenskaper med slitage och annat som rotsfritt besitter till skillnad mot andra material.

Frågor?

Kontakta oss gärna, vi svarar på alla frågor så snabbt som möjligt.

kundtjanst@barahandtag.se

Tel: 031 - 3814600

Tryggt & Säkert

Gör som mer än 12 000 andra kunder redan gjort, handla tryggt hos oss. 

Lev. inom 2 dagar

Enkla returer

60 dagars returrätt

Fri frakt vid 1 000 kr

Inga fakturaavgifter

fraktbolag

Prisjakt

Barahandtag - Best of Houzz 2016 Service

Utmärkt
756 Kundomdömen på TRUSTPILOT
ma
2 dagar sedan
Bra och snabb leverans.
Bra service, snabb leverans och smidig webbutik.
Lucia
Augusti 15
Enkelt och snabbleverans
Enkelt att beställa och en snabb leverans. Snygga handtag!
Josefine
Augusti 14
Mycket nöjd
Snygga handtag och snabb leverans!
Emma Idre
Augusti 14
Nöjd kund
Snabb leverans och riktigt fina handtag 😄👏
Crille Rönneborn
Juli 20
Utöver det vanliga
Trots meddelande på sidan om både lagerflytt och semesterstängt så kom leveransen bara några dagar efter beställning. Så det finns bara positiva erfarenheter av barahandtag.se som jag kan säga.
Produkter
Övrigt