031 - 381 46 00 - Tid 10-14

Grepplister/Infällningshandtag

Infällda Handtag

Om du är trött på eller av annan anledning inte vill/kan ha handtag som sticker ut på dina köksluckor eller garderobsdörrar är det infällnadshandtag det du skall välja. Vi har ett flertal modeller att välja på. Både runda och rektangulära innfällningshandtag. Handtag som sticker ut och skapar karaktär eller handtag som har en mer diskret design.

På en skjutbar garderobsdörr är detta alternativt perfekt och blir en snygg detalj och ger ett modernt intryck.

Du monterar enkelt dessa handtag genom att fräsa ett hål i samma storlek som handtaget på garderobsdörren, lådan eller luckan och sen är det bara att pressa in handtaget i det utfrästa hålet. Vill du vara på den säkra sidan adderar du lite siliconlim vid monteringen av infällnadshandtaget.

Profilhandtag

Profilhandtag är mycket populära och här hittar du flera modeller att välja på i en mängd olika cc-mått och färger. Profilhandtag ger en stilren och minimalistiskt inredningsdetalj och passar lika fint på dina köksluckor och kökslådor som på möbler. 

Eftersom dessa handtag fästs på kanten av luckan eller lådan så behöver du inte borra hål i lådan/luckans front. Kombinera gärna våra profilhandtag med en vacker knopp på överskåpen för ett enhetligt utseende och vi har en mängd knoppar och profilhandtag i samma färg som är tänka att kombineras. 

Utförande/färg

Visa fler filter
Produkter
Övrigt
SvenskaDansk