031 - 381 46 00 - Tid 10-14

Lådinredning, garderobsinredning & skåpinredning

Att använda de utrymmen man har i sin bostad på ett effektivt sätt är för de flesta avgörande för att man skall få plats med allt man vill ha och behöver. Vi har smarta skåpsinredningar från Pelly och Kesseböhmer där du hittar både garderobsinredningar för städskåp och trådbackar tillsammans med skåps- och lådinredning för att du enkelt skall kunna källsortera och hålla ordning på både dina kryddor och vinflaskor.

Populära produkter i underkategorierna

Blogginlägg

Le Mans II Hörnskåpsutdrag från Kesseböhmer

En innovativ lösning för ditt kökskåpLe Mans II Hörnskåpsutdrag är en av de mest innovativa lösningarna på marknaden när det gäller att utnyttja utrymmet i ditt kök. Detta utdrag är utformat för att p…

Inredning i garderob, skåpsinredning och lådinredning som gör skillnad i ditt kök

Att förvara kryddor och vin i ett kök är väldigt vanligt, inget konstigt med det, både vin och kryddor hör maten och matlagningen till. När det gäller hur man skall förvara vin och kryddor så skiljer det sig faktiskt inte så mycket, bägge tycker om att förvaras mörkt och gärna lite svalare. Vi har lösningen på bägge dessa problem, oavsett om du letar efter en lådinredning eller något för dina köksskåp.

För att ha en bra kryddförvaring så bör man inte förvara kryddorna på spissockeln som många gör. Där står dom helt öppet för solljus och värmen från matlagningen stiger som vi vet uppåt, till dina kryddburkar. Genom att förvara kryddburkarna på insidan av en kökslucka eller i en kökslåda så har du skyddat dina kryddburkar mot både solljus och onödig värme. Kryddinsatsen som du har i en kökslåda finns för ett antal olika bredder av kökslåda så du hittar säkerligen en som passar till dina kökslådor.

När det gäller förvaring av vinflaskor i köket så har vi en lösning från Pelly som innebär att du kan förvara dina flaskor liggandes, precis som man rekommenderar att vinflaskor skall förvaras. Genom att avsätta ett köksskåp för att förvara vinflaskorna får du en förvaring som både är mörk och svalare då vinet inte utsätts för solljus eller andra värmekällor. Tänk på att inte montera vinhyllorna i direkt närhet till belysningskällor som avger värme för att inte förstöra dina viner.

Köksskåpsinredning och köksförvaring

Alla produkter du hittar i denna kategori, oavsett om det är en skåpsinredning, trådbackar eller städskåpsinredning för din garderob är avsedda för att hjälpa dig med ordning och reda. Både i kök och andra rum i hemmet. Ordning och reda gör också att du på bästa sätt kan utnyttja de utrymmen du har i din bostad.

När det gäller köksförvaring i allmänhet och köksskåpsinredning i synnerhet så är just förvaring i kök ett ständigt problem för de flesta. Vi kan inte hjälpa dig att skapa mer utrymme men vi kan hjälpa dig att maximera nyttan med det utrymme du har i ditt kök.

Smarta och praktiska lösningar för kök & garderob

Att få sitt kök precis så som man vill är inte alltid så lätt, med tanke på att man inte alltid vet vad det är man vill ha. Dessutom kan det ibland uppstå konflikter mellan utseende och funktion. Den där kryddhyllan som du tycker är så snygg kanske egentligen inte är så bra att stapla kryddorna på. Till en viss del måste man alltid kompromissa, men oftast kan du hitta alternativa lösningar som både fungerar perfekt och som samtidigt ser mycket bra ut. Helt och fullt kanske du inte kan få ditt kök exakt som du vill ha, men med lite vilja och tålamod går det att komma mycket nära.

Avfall och sopor

Det kan kanske verka bakvänt att börja med något som man ju i de flesta fall vill försöka minimera eller dölja i sitt kök. Men att ta hand om skräp och rester korrekt är mycket viktigt, inte bara för att köket ska se rent och fint ut, men också för miljön. En låda eller behållare för källsortering gör att det blir enklare och mer praktiskt att källsortera, samtidigt som ett lock gör att du inte behöver se avfallet varje gång du tittar under diskbänken. Att använda sig av påsar för källsortering, som står där, kanske i en liten back men utan lock, är enkelt men kanske inte så trevligt.

Hyllor och ställningar

Utrymme är något man aldrig kan få för mycket av i ett kök, men väl för lite. Därför gäller det att ta till vara alla de möjligheter som finns, och det gäller inte minst köksluckorna. Att fästa ställningar och kryddhyllor på köksluckornas utsidor är kanske inte så snyggt. Men insidorna erbjuder ofta mycket utrymme. En ställning på en köksluckas insida är ett av de smartaste sätten att förvara sina kryddburkar på. De blir lätta att komma åt, samtidigt som du kan använda utrymmet i skåpen på bästa sätt. Att hitta burken med Salvia eller Timjan kommer att bli lekande lätt, utan att du behöver rota bland flera rader med kryddburkar.

praktiska lösningar i köketKaruseller och utdrag

Har du ett välsorterat kök med många olika kastruller, pannor och redskap så har du säkert upplevt hur svårt det kan vara att få tag på det du vill ha. Det ligger där längst in, bakom en massa andra saker. Det är lätt hänt att även om man från början har en tanke med vad man placerar saker och ting, så blir allt för eller senare till kaos. Eller så är det helt enkelt så att det är omöjligt att placera allting så att det är enkelt att komma åt. En ”karusell” som man snurrar, eller ett utdrag, kommer att göra det hela bra mycket enklare, och du kommer att slippa bli irriterad på den där grejen som alltid lyckas ligga längst in bakom allt annat.

Det finns en mängd ytterligare sätt att förbättra ordningen och redan i ditt kök på, som krokar, hängare och skenor. Utbudet av olika kökstillbehör, handtag, köksluckor, lampor och inredningsdetaljer är i dag så stort att det nästan bara är fantasin som sätter gränserna. Hade Cajsa Warg levt i dag så hade hennes kokbok sett annorlunda ut. I stället för ”man tager vad man haver”, så är ”man haver det så man tager det” nutidens melodi.

Med bra köksskåpsinredning kommer bra köksförvaring. Välkommen till Barahandtag!

Produkter
Övrigt
SvenskaDansk