031 - 381 46 00 - Tid 10-14

Övriga kökstillbehör

I kategorin övriga kökstillbehör har vi samlat allt som du kan tänkas behöva till ditt kök när det kommer till smart och snygg köksinredning. Produktern du hittar här och på alla andra kategorier hos oss kommer enbart från Svenska väl etablerade leverantörer. Vi har det mesta du kan tänkas behöva komplettera ditt kök med. Kryddförvaring, tallrikshållare, handdukshängare, läderdetaljer för hyllor och brickor och smart förvaring för dina vinflaskor.

 

Här hittar du vår oerhört populära kryddhylla Wawe som du säkert sätt i många bloggar, på facebook och Instagram då den hyllats av många inredningsinspiratörer.

Vi har även smarta förvaingar för kryddburkar som du gömmer i lådor för enkel och snabb överblick av ditt kryddlager. Kryddinsatser för lådor har vi i många storlekar och i två färger.

Letar du kryddförvaring i trä kan vi erbjuda dig FineLine MosaiQ från den exklusiva tillverkaren Kesseböhmer. Denna serie kan du komplettera med insatser för knivar, bestick, tallrikar och all annan småförvaring. Det finns även snygga lådor som är fina att ha i ditt skafferi.

 

Handukstork eller handukshängare för förvaring av din kökshandduki köksskåpet finns i vitt eller silver utförande.

Vi har så klart sparat det allra bästa till sist. En vinhylla i silver för din vinsamling. Vinflaskorna ligger snyggt och säkert på vår vinhylla för skåp. Denna hylla passar de flesta skåp som finns på köksmarknaden idag och rymmer emllan en och sex vinflaskor beroende på skåpsbredd.

 

 

Välkommen till oss på Barahandtag!

Produkter
Övrigt
SvenskaDansk