Trendigt i köket med affischer och posters!

Att det har blivit supertrendigt med snygga affischer och posters i köket den senaste tiden har säkert inte gått någon förbi. I mer än ett kök ser man just nu snygga bilder på olika styckdelar på en ko eller gris och massa olika, roliga och smarta texter. Inreda köket med tavlor, planscher och affischer med kökstema är ett enkelt och prisvärt sätt att göra köket mer ombonat och inte bara en plats för köksarbete, trots allt är köket nä…

Borra nya hål i köksluckorna - Så gör du

När du har köpt nya kökshandtag eller köksknoppar så har du antingen befintliga hål som passar eller så behöver du göra nya hål. Har du bytt ut dina luckor eller haft dom inne på renovering/lackering så dina gamla skruvhål inte finns kvar så behöver du med andra ord borra nya hål i dina köksluckor och kökslådor. Behöver du hjälp med nya köksluckor, ny köksbänk eller ett helt nytt kök så hjälper Nyg…

Tillbaka till rötterna!

"Back to the roots!" eller som på svenska, "Tillbaka till rötterna!" betyder i vårt fall att vi släpper en del av vårt sortiment till förmån för ett betydligt bredare sortiment av kökshandtag, beslag och mer sorters handtag inom kort. Den delen av sortimentet som vi inte kommer fortsätta med är knivar, kastruller, stekpannor och andra köksredskap som vi har haft i cirka ett och ett halvt år. Vi går tillbaka till våra rötter, tillbaka ti…

Gör din egen havremjölk - Eller drick vanlig mjölk

Det finns personer idag som har problem med laktos och för dessa och de som tycker att havremjölk smakar bättre delar vi här med oss av ett recept på hur du gör din egen havremjölk. Vi vill vara helt klara med att vi på Barahandtag älskar svenskt lantbruk och är lite extra förtjusta i riktig svensk mjölk. Om du tycker om havremjölk så gör du bäst i att göra den själv, dels blir den mycket godare och dessutom betydligt billigare än den som kommer…

Inredning på Instagram - Bästa inredningsinstagrammare 2016

Varje sommar (och alla andra tider på året) sitter vi som jobbar på Barahandtag och följer massa inredningsexperter, inredningstokar och allmänt inredningsintresserade människor på Instagram. Säkert du också! Därför har vi (precis som förra sommaren) satt ihop en liten lista på de tio bästa Instagramkontona just nu för dig som tycker om inredning. Naturligtvis en högst personlig lista på våra egna favoriter men dessa tio anser vi att du som &aum…

Recept på: Rombollar

Recept på; Rombollar. Detta är en riktigt god variant på den klassiska arraksbollen. Denna variant innehåller bland annat romarom som ger en lite annan smak. Perfekt att baka dessa när man har en bit sockerkaka över! Recept till 10 stycken: 150g rumsvarmt smör 1 dl florsocker 200g kaksmulor 1,5 msk kakao 3 tsk romarom ??Kakao att rulla i Gör så här: Börja med att blanda smör och socker poröst. Tillsätt kaksmulor, kak…

Ny bloggare och nytt recept!

På Barahandtag är vi idag riktigt stolta över att presentera ytterligare en bloggare som ansluter sig till oss. Det är Kajsa Johansson som också driver bloggen Elvafika som kommer dela med sig av recept på diverse smaskigheter hos oss och på sin egen blogg. Vi hälsar Kajsa välkommen och läs hennes presentation nedan följt av hennes första recept hos oss! "Mitt namn är Kajsa Johansson och jag är en 19-årig tjej som är uppvuxen i de smålä…

Världens bästa stekpanna - är faktiskt världens bästa stekpanna.

Man blir ju alltid lite skeptisk när man läser uttalanden eller produktbeskrivningar som är som titeln till det här inlägget. "Världens bästa stekpanna", det låter ju inte mindre än helt fantastiskt. Och då jobbar jag ändå på Barahandtag och har någorlunda lätt tillgång till de flesta produkterna vi har. Under de senaste året har jag blivit allt mindre nöjd med min klassiska gjutjärnspanna som vi haft hemma i köket som en slit…

Recept: Panerade vegetariska linsbiffar med klyftpotatis och persilje- och gräslökscréme

4 portioner 600 g potatis Olivolja Salt Svartpeppar Linsbiffar: 1 paket kokta röda linser (290 g), avsköljda 2 dl rivna morötter 1.5 dl riven ost 1 riven gul lök 1 dl ströbröd 1 ägg 1 pressad vitlöksklyfta 1 tsk grönsaksbuljong Panko-ströbröd till panering Créme: 4 dl naturell créme fraiche 1 msk fryst eller färsk gräslök 2 ms…

Såhär inredde vi våra kök under 2015!

Sedan starten av Barahandtag i slutet på 2011 har vi varje år presenterat de trender som finns när det gäller inredning av våra svenska kök. I rapporten "Såhär inredde vi våra kök under 2015" presenterar vi trender baserat på försäljning av över 50 000 handtag, beslag och knoppar under 2015. "Vi gillar transparens och tycker det är roligt att följa de trender som kommer och går över tid när det gäller inredning, speciellt…

Panko- och persiljepanerad schnitzel med rödvinssås, potatisbakelse och pressgurka

4 portioner 4 fläskschnitzlar 1 dl vetemjöl 2 ägg 2 dl panko ströbröd 1 msk finhackad persilja Salt och peppar Smör att steka i Fördela mjöl, ägg och ströbröd blandat med persilja på tre olika fat. Vänd schnitzel först i mjöl, sen ägg och sist i ströbrödet. Ställ kallt medan du gör potatisbakelse. Stek i smör på medelvärme när det ä…

Gnocchi med bacon- och svampsås

800 g potatis med skal (mjölig sort) ca 3,5 dl vetemjöl 2 ägg 1 msk olivolja Koka potatisarna mjuka i lättsaltat vatten. Häll av vattnet, och låt potatisarna svalna en aning. Skala och pressa dem i en potatispress. Häll den pressade potatisen och det mesta av mjölet på en arbetsyta och gör en grop i mitten. Knäck ner äggen i gropen, tillsätt olivoljan och arbeta samman till en smidig deg. Tillsätt eventuellt mer mj&…

Behandling och skötsel av din skärbräda

De flesta skärbrädor i trä är obehandlade när du köper dom oavsett vilken typ eller vilket märke du köper, det gör att du bör behandla din skärbräda innan du sätter igång och använder den eftersom du vill ha så lång livslängd som möjligt på den. En riktig skärbräda i trä kan du ha riktigt länge om du sköter om den ordentligt och i denna posten tänkte vi dela med oss om hur man kan sköta sin skärbrä…

Recept: Den godaste gräddsåsen!

Den godaste gräddsåsen gör man enkelt av mjölk, vispgrädde, kalvfond , ljus sirap, sojakulör och lite salt. Det är plättlätt och supergott till köttbullar, köttfärslimpa, skinkstek.. Till det mesta tycker jag! Går ju att variera den också och ha i lite gelé om man gillar den sötman bättre. Lite torkad timjan i gör att den passar ypperligt till kyckling också. Det är bra att ha en mindre kastrull när man gör mindre mäng…

Recept: En dessert till helgen!

Chokladcréme med kanderade jordnötter och färska hallon 6-8 portioner 200 g valfri choklad (jag använde mörk choklad och sötade med lite florsocker) 3 dl gräddfil 1 vaniljstång Smält chokladen över vattenbad. Låt svalna en stund. Skrapa ur vaniljstången och blanda fröna med gräddfilen. Rör ned den smälta chokladen i gräddfilen, det ser grynigt ut i början, men ju mer chokl…
Frågor?

Kontakta oss gärna, vi svarar på alla frågor så snabbt som möjligt.

kundtjanst@barahandtag.se

Tel: 031 - 3814600

Utmärkt
997 Kundomdömen på TRUSTPILOT
Katarina Jansson
14 timmar sedan
Fantastisk service
Fantastisk service, trevligt bemötande och supersnabb leverans. Jag är jättenöjd!!
Henrik
1 dag sedan
Snabb leverans
Snabb leverans, bra pris
Linda Bergqvist
2 dagar sedan
Fin snabb service.
Fin snabb service.
Anita Lennartsson
3 dagar sedan
Hur bra som helst att handla :)
Snabb och bra leverans !
Eva Alfgården
4 dagar sedan
Toppbetyg!
Superbra service och snabb leverans!
Produkter
Övrigt

Warning: DOMDocument::loadHTML(): htmlParseEntityRef: expecting ';' in Entity, line: 18 in /home/barahand/public_html/shared/model/frontendModel.php on line 1556

Warning: DOMDocument::loadHTML(): htmlParseEntityRef: expecting ';' in Entity, line: 18 in /home/barahand/public_html/shared/model/frontendModel.php on line 1556