031 - 381 46 00 - Tid 10-14

Twentytwo - Premium Brand

TWENTYTWO - ETT VARUMÄRKE FÖR PREMIUMPRODUKTER

Nu lanserar Theofils ett helt nytt varumärke för premiumprodukter - TWENTYTWO. Detta är ett helt exklusivt koncept som förenar form med funktion. Design och detaljer andas skandinavisk formgivning, noga utformat av etablerade designers/formgivare. Sortimentet är levande och kommer adderas på med fler spännande modeller i utförande som du som kund själv kan vara med att bestämma. Vid lanseringen kommer vi presentera ett fåtal färger, men inom kort kommer vi erbjuda en större variation. Så håll koll på TWENTYTWO, om ni som vi, älskar bra skandinavisk design i hög kvalitet.

 

c/c-mått (hålavstånd mellan skruvhålens centrum)

Utförande/färg

Visa fler filter

Designers

OLLE LUNDBERG

Olle Lundberg driver LundbergDesign med över 25 års erfarenhet av branschen. Formgivningen har rötterna i skandinavisk tradition med fokus på funktion, kvalitet och design.

Olle Lundberg har tillsammans med Theofils tagit fram en kollektion handtag, knoppar/krokar i både klassiska färger samt spännande materialkombinationer. Känslan knyter an till tidlösa skandinaviska klassiker i en exklusiv känsla med hög kvalitet.

Notchi

NOTCHI ARCHITECTS är en mångfacetterad arkitektstudio som integrerar arkitektur och konst i olika skalor och sammanhang, både i offentliga och privata miljöer. Notchi är baserat i Göteborg och drivs av Oscar Gillkvist och Carl-Magnus Elander, som samarbetar med arkitekter, industridesigners, konstnärer och grafiska formgivare. Notchis projekt sträcker sig från bostäder, interiörer, möbler till konstprojekt och utställningar.

Formspråket från Notchi är lite utsvävande men mycket stilsäker. Detta är premium ut i fingerspetsarna och lyfter ditt hem till nästa nivå. Design och detaljer andas skandinavisk formgivning i rikigt hög kvalitet - Produkter man mer än gärna vill ha, om ni som vi älskar formgivning.

Produkter
Övrigt
SvenskaDansk