Köksredskap och kökstillbehör

Köksredskap och kökstillbehör är vida begrepp, hos oss innebär det i stort sett allt som du kan använda i och utanför skåp och lådor i ditt kök. Vi har ett brett sortiment från kända leverantörer som Exxent, Pelly och Kesseböhmer när det gäller smart köksförvaring och köksredskap av högsta kvalitet.

Populära produkter i underkategorierna

Bra kökredskap är nyckeln till lycka i köket

Det är med kökredskap och tillbehör som med allt annat i livet, har du riktiga verktyg att arbeta med så blir också resultatet bättre. Hos oss hittar du ett brett sortiment av smarta lösningar för köksförvaring tillsammans med riktigt bra köksredskap, allt för att du skall lyckas så bra som möjligt i ditt kök.

På Barahandtag satsar vi verkligen allt på att du skall få ett riktigt bra kök. När stommar, skåp och lådor är på plats behöver du köksredskap att fylla lådorna med och något som håller ordning på redskapen i lådorna så det inte ligger huller om buller. Kanske en liten besticklåda?

Är köksbänkarna fortfarande tomma kanske du behöver lite nya vispar, slevar, korgar och bunkar som du kan möblera ditt kök med. Snygga, billiga köksredskap kan du med fördel lämna framme som dekoration på bänk och bord.

Bredd på kökstillbehör och redskap

Skåpsiredning är en del av det produktsortiment vi har utöver köksredskapen. Här arbetar vi med kända leverantörer med erkänt hög kvalitet på sina produkter. Inredning till hörnskåp och smarta lösningar för dig som skall sortera dina sopor är en viktig del för att utnyttja utrymmen i köket och förenkla hanteringen på bästa sätt i ditt kök.

Vi vill att du som skall köpa köksredskap eller skåpsinredning till köket skall veta vart du skall vända dig, därför arbetar vi ständigt med att hitta nya produkter som passar in i sortimentet.

Högsta kvalitet

Precis som för alla våra produkter så håller våra köksredskap absolut högsta kvalitet. Det är redskap och verktyg för köket som är precis samma som de professionella kockarna på våra restauranger använder. Det borgar för att det håller en riktigt hög kvalitet.

Produkterna kommer från kända varumärken som till exempel Exxent och Xantia.

För dig som lagar mat

Är det du som är mästerkocken i ert kök? Då vill du säkert ha riktiga verktyg att arbeta med. Vi täcker hela spektrat av knivar, skärbrädor och bunkar tillsammans med fat och kantiner för snygg uppläggning av maten.

För dig som bakar

Om du älskat att baka lika mycket som deltagarna i "Hela Sverige bakar" så vet man att du gillar att baka. Och precis som när du lagar mat så är det av högsta vikt att du har riktigt bra köksredskap att arbeta med när du bakar.

Oavsett om du behöver en kastrull för att smälta smör, en bakform eller en degskrapa så har vi sortimentet för dig.

Välkommen till Barahandtag!

Frågor?

Kontakta oss gärna, vi svarar på alla frågor så snabbt som möjligt.

info@barahandtag.se

Tel: 031 - 3814600

Tryggt & Säkert

Gör som mer än 10 000 andra kunder redan gjort, handla tryggt hos oss. 

Lev. inom 2 dagar

Enkla returer

60 dagars returrätt

Fri frakt vid 1 000 kr

Inga fakturaavgifter

fraktbolag

Prisjakt

Barahandtag - Best of Houzz 2016 Service

Utmärkt
749 Kundomdömen på TRUSTPILOT
Crille Rönneborn
Juli 20
Utöver det vanliga
Trots meddelande på sidan om både lagerflytt och semesterstängt så kom leveransen bara några dagar efter beställning. Så det finns bara positiva erfarenheter av barahandtag.se som jag kan säga.
Susanne
Juli 13
Bra sortiment och snabb leverans
Bra sortiment och snabb leverans!
Petra
Juli 12
Bra produkter och snabb leverans!
Jag är jättenöjd med min beställning
BWi
Juli 7
Kan leveransen bli snabbare?
Förmodligen inte.
Petra vall
Juli 7
Toppen!
Snabb leverans, inga skavanker!
Produkter
Övrigt