031 - 381 46 00 - Tid 10-14

L&S Led-System Frankfurt

Vi har valt att erbjuda våra kunder en mängd olika belysningsserier så att var och en kan hitta det som bäst passar deras behov. Vare sig du letar efter en enkel lösning för att stänga av och på lamporna eller om du vill ha mer avancerade funktioner som att justera färgtemperaturen och dimma ljusstyrkan, vi har det du söker. Våra system Frankfurt och Stuttgard är enkla att installera, eftersom de är modulbyggda och plug-&-play, vilket innebär att du inte behöver en behörig elektriker för installationen.

LED-systemet Frankfurt består av två olika alternativ. Det enklaste är "Frankfurt radiokontroll med drivdon" med en radiomottagare som kommunicerar med fjärrkontroller eller strömbrytare.

Det andra alternativet är "Drivdon Frankfurt ALLT-I-ETT" som alltid måste anslutas till en funktionsmodul. Det finns fyra olika funktionsmoduler beroende på önskat sätt att ställa in ljuset. Mängder av strömbrytare finns tillgängliga som rörelsesensorer, fjärrkontroller och touchknappar. Om man väljer ALLT-I-ETT systemet krävs också en fjärrkontroll eller sensor från samma system. Kontroller med endast namnet Frankfurt fungerar för båda systemen.

Produkter
Övrigt
SvenskaDansk