031 - 381 46 00

Barahandtag i ny skrud!

Till alla kunder, gamla som nya, unga som friska. Vi har idag lanserat en helt ny butik för dig, baserad på en ny plattform och vi har jobbat under många veckor med att få detta så bra som möjligt.

Orsaken till bytet av en ny plattform är dels att vi vill kunna kommunicera på fler och bättre sätt med er som är kunder hos oss, men detta är även ett steg för oss att fortsätta expandera till andra länder. Från och med nu kommer vi förutom traditionell mail som de flesta är vana vid även meddela dig som kund statusuppdateringar om din order via din mobil, vi kommer fortsätta erbjuda kundtjänst via mail, chatt och telefon precis som vanligt.

Vår nya butik har en mängd förbättrade funktioner för dig som kund som gör det lättare att handla hos oss, till exempel finns all information om produkterna nu med bättre synlighet än tidigare vilket gör att du enklare kan hitta informationen du söker.

Vi bakom Barahandtag är samma team som tidigare och vi hoppas du gillar vår nya butik!

Skribent: Anders Karlsson

1 kommentar

17 månad sedan
1
Bra
1438 Kundomdömen på
Camilla
4 dagar sedan
Fina handtag
Fina handtag, snabb leverans, allt perfekt
Vera
6 dagar sedan
bra varor
bra sortiment och snabb leverans
Tommy
Januari 9
Snabb leverans trots att det var mitt i…
Snabb leverans trots att det var mitt i jul - nyårshelgerna. Rejäla och väl passande varor. Hemsida med bra översikt av sortimentet.
Janne och Anette
Januari 5
Barahandtag med mängder av val och inspiration
Barahandtag är en väldigt trevlig sida med en uppsjö av handtag och inspiration. Lätt att beställa, snabb leverans och bra betalningsalternativ.
Christer
Januari 3
Kanon!
Bra produkter och snabb leverans.
Produkter
Övrigt
SvenskaDansk