031 - 381 46 00

Antika stilen vann 2013!

Barahandtag är idag en av Sveriges största webbutiker när det gäller kökshandtag och köksknoppar och vi redovisar varje år vilka handtag/knoppar som sålt bäst under året som gått.

Det är en fingervisning om vilka stilar svenska folket tycker om när dom renoverar eller förnyar utseendet i sina kök. 2012 var det mest sålda kökshandtaget Palata vilket det blev även 2013 med en andel av 8,48% av den totala försäljningen. "Palata är ett smideshandtag och vi såg ganska tidigt under 2013 att försäljningen på detta handtaget fortsatte att öka, det ligger rätt i pris och finns i en storlek som inte är så jättevanlig längre vilket också bidrar till den stora försäljningen." säger Anders Karlsson, VD på företaget bakom butiken Barahandtag.

Totalt sett så stod antika kökshandtag för 45,78% under 2012, samma siffra för 2013 ökade till 54,49% och vi ser att i år finns den antika stilen på samtliga kökshandtag och knoppar på top-10. "Det pekar åt att svensken ännu mer under 2013 anammade retro-stilen som var populär redan 2012 och mycket pekar åt att samma sak kommer fortsätta under 2014 eftersom försäljningen på de antika handtagen och knopparna fortsatt öka under årets sista månader." säger Anders. 

Skribent: Anders Karlsson

1 kommentar

15 månad sedan
1
Utmärkt
1401 Kundomdömen påTRUSTPILOT
Torbjörn
1 dag sedan
Mycket snabb leverans.
Mycket snabb leverans. Mycket proffsigt.
Monica
2 dagar sedan
Snabb leverans och riktigt snygga…
Snabb leverans och riktigt snygga handtag som passade perfekt. Det var riktigt bra att man kunde mäta skåpens/lådornas tjocklek så att man fick rätt längd på skruvarna.
Michael Lindberg
3 dagar sedan
Snabb leverans och bra kvalité
Snabb leverans och bra kvalité
Lena
November 11
Snabb leverans
Snabb leverans, vara var precis som förväntat, perfekt
Ethel
November 6
Jag tycker kryddhyllan är perfekt bakom…
Jag tycker kryddhyllan är perfekt bakom skåpdörren, kanske det skramlar lite när man öppnar dörren men det kan man fixa till på ett eller annat sätt. Fick inte plats med alla mina kryddor borde haft det med 24 burkar men det var lite krångligt att komma rätt på sidan - för visst fanns det med 24 "fack"? I alla fall löser jag problemet med de övriga kryddorna på annat sätt. Mycket bra o stadig kryddhylla men man får flytta eller kapa hyllorna lite så dörren kan stängas, 6 cm i vårt skåp.
Produkter
Övrigt
SvenskaDansk