031 - 381 46 00

Antika stilen vann 2013!

Barahandtag är idag en av Sveriges största webbutiker när det gäller kökshandtag och köksknoppar och vi redovisar varje år vilka handtag/knoppar som sålt bäst under året som gått.

Det är en fingervisning om vilka stilar svenska folket tycker om när dom renoverar eller förnyar utseendet i sina kök. 2012 var det mest sålda kökshandtaget Palata vilket det blev även 2013 med en andel av 8,48% av den totala försäljningen. "Palata är ett smideshandtag och vi såg ganska tidigt under 2013 att försäljningen på detta handtaget fortsatte att öka, det ligger rätt i pris och finns i en storlek som inte är så jättevanlig längre vilket också bidrar till den stora försäljningen." säger Anders Karlsson, VD på företaget bakom butiken Barahandtag.

Totalt sett så stod antika kökshandtag för 45,78% under 2012, samma siffra för 2013 ökade till 54,49% och vi ser att i år finns den antika stilen på samtliga kökshandtag och knoppar på top-10. "Det pekar åt att svensken ännu mer under 2013 anammade retro-stilen som var populär redan 2012 och mycket pekar åt att samma sak kommer fortsätta under 2014 eftersom försäljningen på de antika handtagen och knopparna fortsatt öka under årets sista månader." säger Anders. 

Skribent: Anders Karlsson

1 kommentar

17 månad sedan
1
Bra
1438 Kundomdömen på
Camilla
4 dagar sedan
Fina handtag
Fina handtag, snabb leverans, allt perfekt
Vera
6 dagar sedan
bra varor
bra sortiment och snabb leverans
Tommy
Januari 9
Snabb leverans trots att det var mitt i…
Snabb leverans trots att det var mitt i jul - nyårshelgerna. Rejäla och väl passande varor. Hemsida med bra översikt av sortimentet.
Janne och Anette
Januari 5
Barahandtag med mängder av val och inspiration
Barahandtag är en väldigt trevlig sida med en uppsjö av handtag och inspiration. Lätt att beställa, snabb leverans och bra betalningsalternativ.
Christer
Januari 3
Kanon!
Bra produkter och snabb leverans.
Produkter
Övrigt
SvenskaDansk