031 - 381 46 00

Antika stilen vann 2013!

Barahandtag är idag en av Sveriges största webbutiker när det gäller kökshandtag och köksknoppar och vi redovisar varje år vilka handtag/knoppar som sålt bäst under året som gått.

Det är en fingervisning om vilka stilar svenska folket tycker om när dom renoverar eller förnyar utseendet i sina kök. 2012 var det mest sålda kökshandtaget Palata vilket det blev även 2013 med en andel av 8,48% av den totala försäljningen. "Palata är ett smideshandtag och vi såg ganska tidigt under 2013 att försäljningen på detta handtaget fortsatte att öka, det ligger rätt i pris och finns i en storlek som inte är så jättevanlig längre vilket också bidrar till den stora försäljningen." säger Anders Karlsson, VD på företaget bakom butiken Barahandtag.

Totalt sett så stod antika kökshandtag för 45,78% under 2012, samma siffra för 2013 ökade till 54,49% och vi ser att i år finns den antika stilen på samtliga kökshandtag och knoppar på top-10. "Det pekar åt att svensken ännu mer under 2013 anammade retro-stilen som var populär redan 2012 och mycket pekar åt att samma sak kommer fortsätta under 2014 eftersom försäljningen på de antika handtagen och knopparna fortsatt öka under årets sista månader." säger Anders. 

Skribent: Anders Karlsson

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Bra
1490 Kundomdömen på
Lilla Jag
4 dagar sedan
Snabbhet i allt
Snabb leverans men dock fellevererat, snabbt svar vid klagomål och snabb åtgärd med öppenhet för valmöjligheter för åtgärd av klagomål. Själva produkterna är super. Kan varmt rek Barahandtag både produktmässigt, leveransmässigt, klagomålshantering samt mycket vänligt bemötande.
Christer Bengtsson
4 dagar sedan
Kanonservice
Kanonservice. De gjorde allt för att hjälpa mig. Blev helnöjd och rekommenderar dem gärna. Tack
Jarmo Anttila
Mars 13
Toppen!
Toppen, gjorde en avsevärd skillnad.
Erik
Mars 12
Jag fick snabbt den vara jag hade…
Jag fick snabbt den vara jag hade beställt
Susan
Mars 11
Snabbt
Snabbt, lätt och snyggt!
Produkter
Övrigt
SvenskaDansk