031 - 381 46 00 - Tid 10-14

Köpa knivset i 40-årspresent? #barahandtagtipsar

Knivset i present på 40 års dagenDet är inte lätt att veta vad man ska hitta på till någon som fyller 40, oftast har man kommit i den åldern då man har möjlighet att köpa det man behöver och man har ett hem välfyllt med prylar och redskap. Dessutom så vill man köpa något som är lite finare då ändå 40-årsdagen är en speciell födelsedag, så blommor är alltid fina men det är ju inte tillräckligt. För att hitta den perfekta presenten så bör man börja med att fundera på vad 40-åringen i själva verket skulle uppskatta, och de flesta av oss uppskattar en present som har med våra intressen att göra. Här listar vi några intressen och vad den tillhörande perfekta presenten skulle vara.

Den sportiga 40-åringen – Denna person tycker om att ta sig ut i löparspåret eller går ofta till närmaste simhall för att simma några längder. Den perfekta presenten till denna person är en pulsklocka, sportnörden kan då bli ännu nördigare och följa sina personliga rekord med en pulsklocka.

Globetrottern – Om 40-åringern älskar att resa så bör personen ha en rejäl och bra resväska. Om man kostar på sig en resväska av högre kvalitet så får man en lättare väska som man därför kan få plats med mer i och en väska som skyddar ens saker bättre.

Hemmakocken – När 40-åringen älskar att laga mat och kan spendera många timmar i köket så bör personen ha tillgång till effektiva redskap. Varav det viktigaste redskapet är kniven och då blir den perfekta presenten att köpa ett snyggt knivset, av till exempel märket Global som erbjuder en av marknadens bästa knivar.

Vinälskaren – När personen i fråga älskar vin så finns det mycket accessoarer som kan tillfredsställa 40-åringens vinintresse. Ett exempel på detta är en vinkylare som används till bag-in-box viner så att man kan låta boxen stå framme utan att den blir ljummen så man kan njuta av sitt vita vin eller rosévin hela kvällen.

Den fåfänge 40-åringen – Denna person älskar allt som har med skönhet att göra, och oavsett om det handlar om en man eller kvinna så finns det mängder av fina krämer att köpa.

1 kommentar

Anders KarlssonMer än 8 år sedan
Hej Mats, vi borde sannerligen bygga en funktion som pingade oss när vi får kommentarer, ber med andra ord om ursäkt för sent svar! Såklart vi kan hjälpa dig, hojta till på chatten eller till info@barahandtag.se så skall vi se till att du hittar rätt i knivdjungeln! =)

//Emma
Produkter
Övrigt
SvenskaDansk