031 - 381 46 00

Vi söker bloggare inom kök & inredning!

Bloggar du idag om kök, matlagning, inredning eller något annat som är relevant för våra kunder? Är du intresserad av att då och då synas på en plattform med över 15 000 besök per månad? Vill du ibland testa och recensera nya produkter som kommer in i vårt sortiment?

Vi på Barahandtag söker just nu dig som bloggare som då och då vill synas och marknadsföra din egen blogg här hos oss på Barahandtag genom att skriva inlägg som publiceras här. Utöver besökarna i vår butik så kommer dina inlägg att marknadsföras i våra sociala medier och i våra nyhetsbrev vilket gör att du kommer få 10 000-tals extra möjligheter att synas varje månad.

Det vi letar efter är bloggare som bloggar inom de kategorier vi är verksamma vilket är inredning i allmänhet, kök i synnerhet samt mat-/bakbloggare. Oavsett om du vill dela dina recept med världen eller skriva om hur fint du lyckades designa ditt nyrenoverade kök så är vi intresserade, vi söker minst ett par bloggare inom varje kategori så det finns garanterat plats för dig!

Utöver de uppenbara fördelarna med att synas för en större publik så kommer du med största sannolikhet få fördelar i sökmotorerna vilket kommer att gynna din egen blogg i sökresultatet. Vi är väldigt flexibla i hur ofta, vad och varför du vill skriva om det ena eller det andra, det viktiga för oss är att du tillför ett värde till alla våra kunder och besökare.

Så, är du en upcoming stjärna på blogghimlen inom inredning, matlagning, bakning eller något annat som är relevant när du kikar i vår butik? Tveka inte att höra av dig, vi kan garanterat hitta en lösning som ger dig det utrymme och de möjligheter du vill ha.

Mejla info@barahandtag.se, skriv två rader om dig själv och en länk till din blogg så kikar vi och återkommer snabbast möjligt. 

Ha det fint!

 

Mvh

Emma Nordgren, Barahandtag

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Utmärkt
1896 Kundomdömen påTRUSTPILOT
kund Lillian
20 timmar sedan
Snabb leverans. Bra kundtjänst
kund
1 dag sedan
Mycket god service
Gunilla
2 dagar sedan
Snabb leverans, super service.
kund
2 dagar sedan
Mycket nöjd! Perfekt att kunna välja skruvar till handtagen som passar till våra gamla garderobsdörrar. Blev ett lyft, vid sovrumsrenovering. Mvh Christina
Mahmoud Farag
4 dagar sedan
Snabb leverans bra service! Var skeptisk men trist pilot gjorde att jag köpte från dem Tack!
Produkter
Övrigt
SvenskaDansk