031 - 381 46 00

Vi söker bloggare inom kök & inredning!

Bloggar du idag om kök, matlagning, inredning eller något annat som är relevant för våra kunder? Är du intresserad av att då och då synas på en plattform med över 15 000 besök per månad? Vill du ibland testa och recensera nya produkter som kommer in i vårt sortiment?

Vi på Barahandtag söker just nu dig som bloggare som då och då vill synas och marknadsföra din egen blogg här hos oss på Barahandtag genom att skriva inlägg som publiceras här. Utöver besökarna i vår butik så kommer dina inlägg att marknadsföras i våra sociala medier och i våra nyhetsbrev vilket gör att du kommer få 10 000-tals extra möjligheter att synas varje månad.

Det vi letar efter är bloggare som bloggar inom de kategorier vi är verksamma vilket är inredning i allmänhet, kök i synnerhet samt mat-/bakbloggare. Oavsett om du vill dela dina recept med världen eller skriva om hur fint du lyckades designa ditt nyrenoverade kök så är vi intresserade, vi söker minst ett par bloggare inom varje kategori så det finns garanterat plats för dig!

Utöver de uppenbara fördelarna med att synas för en större publik så kommer du med största sannolikhet få fördelar i sökmotorerna vilket kommer att gynna din egen blogg i sökresultatet. Vi är väldigt flexibla i hur ofta, vad och varför du vill skriva om det ena eller det andra, det viktiga för oss är att du tillför ett värde till alla våra kunder och besökare.

Så, är du en upcoming stjärna på blogghimlen inom inredning, matlagning, bakning eller något annat som är relevant när du kikar i vår butik? Tveka inte att höra av dig, vi kan garanterat hitta en lösning som ger dig det utrymme och de möjligheter du vill ha.

Mejla info@barahandtag.se, skriv två rader om dig själv och en länk till din blogg så kikar vi och återkommer snabbast möjligt. 

Ha det fint!

 

Mvh

Emma Nordgren, Barahandtag

1 kommentar

17 månad sedan
1
Bra
1440 Kundomdömen på
Dan
22 timmar sedan
Bra och prisvärda trådbackar
Bra webbshop, snabb leverans och trådbackar som passade perfekt.
Camilla
5 dagar sedan
Fina handtag
Fina handtag, snabb leverans, allt perfekt
Vera
Januari 10
bra varor
bra sortiment och snabb leverans
Tommy
Januari 9
Snabb leverans trots att det var mitt i…
Snabb leverans trots att det var mitt i jul - nyårshelgerna. Rejäla och väl passande varor. Hemsida med bra översikt av sortimentet.
Janne och Anette
Januari 5
Barahandtag med mängder av val och inspiration
Barahandtag är en väldigt trevlig sida med en uppsjö av handtag och inspiration. Lätt att beställa, snabb leverans och bra betalningsalternativ.
Produkter
Övrigt
SvenskaDansk