031 - 381 46 00

Såhär inredde vi våra kök under 2015!

Sedan starten av Barahandtag i slutet på 2011 har vi varje år presenterat de trender som finns när det gäller inredning av våra svenska kök. I rapporten "Såhär inredde vi våra kök under 2015" presenterar vi trender baserat på försäljning av över 50 000 handtag, beslag och knoppar under 2015.

"Vi gillar transparens och tycker det är roligt att följa de trender som kommer och går över tid när det gäller inredning, speciellt för kök eftersom det är vårt huvudsegment." säger Emma Nordgren på Barahandtag.

I infografen ser man tydligt att den antika stilen efter att ha minskat under 2014 har kommit tillbaka och idag står för över hälften av de olika stilarna. Man kan också konstatera att trähandtag och knoppar är något som mer eller mindre helt försvunnit medan man kan se att de moderna stilar med läder, koppar och mässing under 2015 kom starkt.

"Speciellt de sista 4-5 månaderna såg vi en riktigt kraftig ökning av speciellt läder och mässing men även koppar kom starkt, dock inte i samma omfattning som mässing gjorde. Vi ser fortfarande att mässing och läderhandtag är mycket populärt och ökar medan koppar är mer speciellt och inte lika populärt som mässing." säger Emma.

Inforgrafen finns i sin helhet nedan och finns även att ladda ner som .PDF här.


Emma Nordgren
Emma jobbar med Barahandtag och är oftast den du pratar med i telefon eller som svarar på dina mejl. Tycker om ljusa, fina kök och att ha riktiga verktyg i köket att arbeta med. Älskar det lilla som gör skillnaden mellan en nöjd kund och en riktigt nöjd kund!
 
Följ Emma på Twitter.

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Bra
1593 Kundomdömen på
May Guttke
4 dagar sedan
Varan levererades på utlovad tid och…
Varan levererades på utlovad tid och den motsvarade helt mina förväntningar.
Lars Ingemar Lejon
Augusti 5
Perfekt köpte 3 handtag till mina…
Perfekt köpte 3 handtag till mina köksskåp då det inte var likadana på alla skåp, dom passade perfekt i både utseende och framförallt storlek! Tackar också för snabb leverans MVH Monika
Tomas
Augusti 2
Enkel att installera
Enkel att installera, fungerar mycket bra.
KundLiisa
Juli 31
Det var enda stället där vi hitta det…
Det var enda stället där vi hitta det vi sökte mycket bra och fort gick det
Gary
Juli 29
Superb produkt med bra kvalité och till…
Superb produkt med bra kvalité och till en viktig peng. Trots semestertider så fick vi produkterna inom några arbetsdagar. Givet att man kommer använda sig av denna butik igen!
Produkter
Övrigt
SvenskaDansk