031 - 381 46 00

Såhär inredde vi våra kök under 2015!

Sedan starten av Barahandtag i slutet på 2011 har vi varje år presenterat de trender som finns när det gäller inredning av våra svenska kök. I rapporten "Såhär inredde vi våra kök under 2015" presenterar vi trender baserat på försäljning av över 50 000 handtag, beslag och knoppar under 2015.

"Vi gillar transparens och tycker det är roligt att följa de trender som kommer och går över tid när det gäller inredning, speciellt för kök eftersom det är vårt huvudsegment." säger Emma Nordgren på Barahandtag.

I infografen ser man tydligt att den antika stilen efter att ha minskat under 2014 har kommit tillbaka och idag står för över hälften av de olika stilarna. Man kan också konstatera att trähandtag och knoppar är något som mer eller mindre helt försvunnit medan man kan se att de moderna stilar med läder, koppar och mässing under 2015 kom starkt.

"Speciellt de sista 4-5 månaderna såg vi en riktigt kraftig ökning av speciellt läder och mässing men även koppar kom starkt, dock inte i samma omfattning som mässing gjorde. Vi ser fortfarande att mässing och läderhandtag är mycket populärt och ökar medan koppar är mer speciellt och inte lika populärt som mässing." säger Emma.

Inforgrafen finns i sin helhet nedan och finns även att ladda ner som .PDF här.


Emma Nordgren
Emma jobbar med Barahandtag och är oftast den du pratar med i telefon eller som svarar på dina mejl. Tycker om ljusa, fina kök och att ha riktiga verktyg i köket att arbeta med. Älskar det lilla som gör skillnaden mellan en nöjd kund och en riktigt nöjd kund!
 
Följ Emma på Twitter.

1 kommentar

17 månad sedan
1
Bra
1440 Kundomdömen på
Dan
23 timmar sedan
Bra och prisvärda trådbackar
Bra webbshop, snabb leverans och trådbackar som passade perfekt.
Camilla
5 dagar sedan
Fina handtag
Fina handtag, snabb leverans, allt perfekt
Vera
Januari 10
bra varor
bra sortiment och snabb leverans
Tommy
Januari 9
Snabb leverans trots att det var mitt i…
Snabb leverans trots att det var mitt i jul - nyårshelgerna. Rejäla och väl passande varor. Hemsida med bra översikt av sortimentet.
Janne och Anette
Januari 5
Barahandtag med mängder av val och inspiration
Barahandtag är en väldigt trevlig sida med en uppsjö av handtag och inspiration. Lätt att beställa, snabb leverans och bra betalningsalternativ.
Produkter
Övrigt
SvenskaDansk