031 - 381 46 00 - Tid 10-14

Inredning på Instagram - Bästa inredningsinstagrammare 2016

Varje sommar (och alla andra tider på året) sitter vi som jobbar på Barahandtag och följer massa inredningsexperter, inredningstokar och allmänt inredningsintresserade människor på Instagram. Säkert du också! Därför har vi (precis som förra sommaren) satt ihop en liten lista på de tio bästa Instagramkontona just nu för dig som tycker om inredning.

Naturligtvis en högst personlig lista på våra egna favoriter men dessa tio anser vi att du som är intresserad av inredning skall följa för att få inspiration, dom har sannerligen inspirerat oss iallafall!

irene.sofie

Mycket blommor och vitt, sticker ut från mängden genom att inte bara visa upp mässingssaker. Inte tokmycket inlägg men kvaliteten på bilder och objekt är riktigt hög och fortsätter hon såhär kommer kontot explodera av följare!

hundrafyrtioettan

Cecilia diggar svart, vitt och grått mycket vilket vi på Barahandtag också gör. Även en del personliga inlägg vilket jag tycker mycket om. Det bästa av allt är dock den ursöta hunden!

mykindoflike

På detta kontot är det framförallt vitt som sticker ut, ibland med en touch av rosa. Barnvänligt konto som visar upp ett av Sveriges finaste barnrum enligt mitt tycke. Gillar också de riktigt smakfulla väggdekorationerna som dyker upp med jämna mellanrum!

vitaparadiset

Maria har ett av de mer personliga kontona i listan och visar inte bara inredning utan bitar från verkligea livet. Underbart konto med mycket lantligt både i inredning och pryttlar.

room.interior.by.lisa

Rosa! Lisa tar oss med på en resa med stor detaljrikedom och tycker uppenbart om rosa. Ett färgglatt konto som gör mig både glad och ger mig inspiration och inredningsideér.

sofienordenberger

Sofie driver webbutiken Oh Living och har en sommarbutik på Gotland. Personligt konto med mycket enkel och stilren inredning. Älskar den lite råa stilen på det hon delar!

mariadesignstudio

Maria är inredningsarkitekt och delar riktigt mycket färg och glädje vilket är oerhört roligt! Inredning och personligt blandat i massa färger kan bara blir riktigt bra!

stylizimoblog

Nina driver en av Norges största inredningsbloggar men är också väldigt aktiv på Instagram. Delar mycket avskalat men exklusivt för dig som tycker om det. Jag gör det iallafall!

kvadrat52

Utlämnande och mycket personligt blandat med mycket blommor blir faktiskt en riktigt bra kombination på Instagram, det är definitivt Emelie ett exempel på. Följ!

stilhemmet

Konto som blandar personligt med inredning och snygga uppläggningar och dukningar med mat och godsaker. För oss som gillar den personliga touchen på ett inredningskonto är detta en fullträff!

Här har ni våra favoritkonton på inredningsinstagrammare just nu, som ni märker är vi svaga för när man blandar in lite personligt i sitt konto också, alltid roligt att få veta lite mer om personen som finns bakom ett konto. Det gör det hela lite mer intressant tycker jag

Emma Nordgren
Emma jobbar med Barahandtag och är oftast den du pratar med i telefon eller som svarar på dina mejl. Tycker om ljusa, fina kök och att ha riktiga verktyg i köket att arbeta med. Älskar det lilla som gör skillnaden mellan en nöjd kund och en riktigt nöjd kund!
 
Följ Emma på Twitter.

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Produkter
Övrigt
SvenskaDansk