031 - 381 46 00

Trendigt i köket med affischer och posters!

nötkretaur i kökAtt det har blivit supertrendigt med snygga affischer och posters i köket den senaste tiden har säkert inte gått någon förbi. I mer än ett kök ser man just nu snygga bilder på olika styckdelar på en ko eller gris och massa olika, roliga och smarta texter.

Inreda köket med tavlor, planscher och affischer med kökstema är ett enkelt och prisvärt sätt att göra köket mer ombonat och inte bara en plats för köksarbete, trots allt är köket näst efter sovrummet det rum du använder allra mest i en bostad. Att ha ett kök där man trivs är då ett enkelt sätt att göra att all den tiden man faktiskt tillbringar där blir så skön som möjligt.

En bild säger mer än ett vasst knivblad

Trenden med inramade affischer med smarta och ibland kärleksfulla texter har vart en trend i flera år i det flesta bostäder. Bilder, oavsett om det är en inramad text eller något annat säger oftast betydligt mer om ditt kök och dig själv jämfört med mycket annat.

Trenden med styckningsscheman för olika djur har sin bakgrund i de klassiska bilder och tavlor som man i många år kunnat se i riktiga köttrestauranger och kommer, såklart, från det stora landet i väst, USA.

Det som är roligt med bilder oavsett om det är en snyggt inramad kökstavla eller en kärleksfull text som hänger i hallen och som välkomnar dig är att det ger ett ombonat och mysigt intryck i din bostad. Precis som man behöver riktiga verktyg i köket vill man också ha saker på väggarna som ger en mysig och härlig känsla i bostaden.

Inredning handlar om detaljer

På Barahandtag tycker vi såklart att inredningen sitter i detaljerna. Knoppar och handtag är pricken över i:et när det gäller inredning i kök men du skapar också stämning med de tavlor, bilder och affischer som du hänger på din vägg.

Precis som du kan välja mellan en lite smäcker knopp som smälter in i den övriga inredningen eller ett kopparfärgat skålhandtag som verkligen sticker ut så kan du välja en tunn ram som på bilden ovan eller en betydligt tjockare träfärgad ram som verkligen sticker ut. Det är bara du som bestämmer hur du skall inreda ditt kök.

Bild lånad från BGA Fotobutik.

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Utmärkt
1264 Kundomdömen påTRUSTPILOT
Lena
1 dag sedan
Snabb leverans
Snabb leverans
Gudrun Valmari
1 dag sedan
Instruktion för mintering
Beställning och transport fungerade utmärkt. Däremot var monterinsanvisningarna inte helt tydliga och det finns viss svaghet i konstruktionen på varan. Jag har köpt inredning med utdragbara behållare för köksavfall att skruva fast under diskbänken. Till de två kärlen/hinkarna följer stålhandtag att lyfta med. Men hur är det tänkt att dessa skall fästas och användas för att lyfta och bära hinkarna? Det finns en antydan till fästpunkter men inget som ger tillräcklig stabilitet och inget anges på monteringsanvisningarna. Med vänlig hälsning Gudrun 44277 Romelanda
Vivie
5 dagar sedan
Hurtig levering og lever op til det der…
Hurtig levering og lever op til det der vises på billedet
Peter
5 dagar sedan
Snabb leverans!
Snabb leverans!
Christina V
Mars 10
Snabb hantering o leverans
Snabb hantering o leverans. Fina knoppar o handtag.
Produkter
Övrigt
SvenskaDansk