031 - 381 46 00

Trendigt i köket med affischer och posters!

nötkretaur i kökAtt det har blivit supertrendigt med snygga affischer och posters i köket den senaste tiden har säkert inte gått någon förbi. I mer än ett kök ser man just nu snygga bilder på olika styckdelar på en ko eller gris och massa olika, roliga och smarta texter.

Inreda köket med tavlor, planscher och affischer med kökstema är ett enkelt och prisvärt sätt att göra köket mer ombonat och inte bara en plats för köksarbete, trots allt är köket näst efter sovrummet det rum du använder allra mest i en bostad. Att ha ett kök där man trivs är då ett enkelt sätt att göra att all den tiden man faktiskt tillbringar där blir så skön som möjligt.

En bild säger mer än ett vasst knivblad

Trenden med inramade affischer med smarta och ibland kärleksfulla texter har vart en trend i flera år i det flesta bostäder. Bilder, oavsett om det är en inramad text eller något annat säger oftast betydligt mer om ditt kök och dig själv jämfört med mycket annat.

Trenden med styckningsscheman för olika djur har sin bakgrund i de klassiska bilder och tavlor som man i många år kunnat se i riktiga köttrestauranger och kommer, såklart, från det stora landet i väst, USA.

Det som är roligt med bilder oavsett om det är en snyggt inramad kökstavla eller en kärleksfull text som hänger i hallen och som välkomnar dig är att det ger ett ombonat och mysigt intryck i din bostad. Precis som man behöver riktiga verktyg i köket vill man också ha saker på väggarna som ger en mysig och härlig känsla i bostaden.

Inredning handlar om detaljer

På Barahandtag tycker vi såklart att inredningen sitter i detaljerna. Knoppar och handtag är pricken över i:et när det gäller inredning i kök men du skapar också stämning med de tavlor, bilder och affischer som du hänger på din vägg.

Precis som du kan välja mellan en lite smäcker knopp som smälter in i den övriga inredningen eller ett kopparfärgat skålhandtag som verkligen sticker ut så kan du välja en tunn ram som på bilden ovan eller en betydligt tjockare träfärgad ram som verkligen sticker ut. Det är bara du som bestämmer hur du skall inreda ditt kök.

Bild lånad från BGA Fotobutik.

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Bra
1593 Kundomdömen på
May Guttke
4 dagar sedan
Varan levererades på utlovad tid och…
Varan levererades på utlovad tid och den motsvarade helt mina förväntningar.
Lars Ingemar Lejon
Augusti 5
Perfekt köpte 3 handtag till mina…
Perfekt köpte 3 handtag till mina köksskåp då det inte var likadana på alla skåp, dom passade perfekt i både utseende och framförallt storlek! Tackar också för snabb leverans MVH Monika
Tomas
Augusti 2
Enkel att installera
Enkel att installera, fungerar mycket bra.
KundLiisa
Juli 31
Det var enda stället där vi hitta det…
Det var enda stället där vi hitta det vi sökte mycket bra och fort gick det
Gary
Juli 29
Superb produkt med bra kvalité och till…
Superb produkt med bra kvalité och till en viktig peng. Trots semestertider så fick vi produkterna inom några arbetsdagar. Givet att man kommer använda sig av denna butik igen!
Produkter
Övrigt
SvenskaDansk