Trendigt i köket med affischer och posters!

nötkretaur i kökAtt det har blivit supertrendigt med snygga affischer och posters i köket den senaste tiden har säkert inte gått någon förbi. I mer än ett kök ser man just nu snygga bilder på olika styckdelar på en ko eller gris och massa olika, roliga och smarta texter.

Inreda köket med tavlor, planscher och affischer med kökstema är ett enkelt och prisvärt sätt att göra köket mer ombonat och inte bara en plats för köksarbete, trots allt är köket näst efter sovrummet det rum du använder allra mest i en bostad. Att ha ett kök där man trivs är då ett enkelt sätt att göra att all den tiden man faktiskt tillbringar där blir så skön som möjligt.

En bild säger mer än ett vasst knivblad

Trenden med inramade affischer med smarta och ibland kärleksfulla texter har vart en trend i flera år i det flesta bostäder. Bilder, oavsett om det är en inramad text eller något annat säger oftast betydligt mer om ditt kök och dig själv jämfört med mycket annat.

Trenden med styckningsscheman för olika djur har sin bakgrund i de klassiska bilder och tavlor som man i många år kunnat se i riktiga köttrestauranger och kommer, såklart, från det stora landet i väst, USA.

Det som är roligt med bilder oavsett om det är en snyggt inramad kökstavla eller en kärleksfull text som hänger i hallen och som välkomnar dig är att det ger ett ombonat och mysigt intryck i din bostad. Precis som man behöver riktiga verktyg i köket vill man också ha saker på väggarna som ger en mysig och härlig känsla i bostaden.

Inredning handlar om detaljer

På Barahandtag tycker vi såklart att inredningen sitter i detaljerna. Knoppar och handtag är pricken över i:et när det gäller inredning i kök men du skapar också stämning med de tavlor, bilder och affischer som du hänger på din vägg.

Precis som du kan välja mellan en lite smäcker knopp som smälter in i den övriga inredningen eller ett kopparfärgat skålhandtag som verkligen sticker ut så kan du välja en tunn ram som på bilden ovan eller en betydligt tjockare träfärgad ram som verkligen sticker ut. Det är bara du som bestämmer hur du skall inreda ditt kök.

Bild lånad från BGA Fotobutik.

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Frågor?

Kontakta oss gärna, vi svarar på alla frågor så snabbt som möjligt.

kundtjanst@barahandtag.se

Tel: 031 - 3814600

Bra
906 Kundomdömen på TRUSTPILOT
Marianne
1 dag sedan
Kanon! Funkar alltid lika bra.
Snabbt, korrekt, prisvärt och bra kundkontakt!
Leif Nord
3 dagar sedan
Snappt o enkelt
Snabba leveranser lätt ock hitta på sidan
Liisa Falk
Mars 18
Mycket nöjd!
Beställde två handtag. Snabb och smidig leverans. Varan motsvarande förväntningarna. Dock en väldigt stor låda för liten produkt 😊
RG
Mars 16
Snabb och korrekt leverans.
Snabb och korrekt leverans.
Charlotte
Mars 14
Bra produkter och service
Beställde för en tjocklek men fick skruvar för två tjocklekar (just in case), tycker jag var väldigt serviceinriktat. Man vet ju aldrig om bredden är exakt eller inte. Snabb leverans och enkelt att köpa!
Produkter
Övrigt