031 - 381 46 00 - Tid 10-14

Le Mans II Hörnskåpsutdrag från Kesseböhmer

En innovativ lösning för ditt kökskåp

Le Mans II Hörnskåpsutdrag är en av de mest innovativa lösningarna på marknaden när det gäller att utnyttja utrymmet i ditt kök. Detta utdrag är utformat för att passa perfekt i hörnskåp och gör det enkelt att komma åt allt i ditt skåp.

Så vad är det som gör Le Mans II  Hörnskåpsutdrag så unikt? Låt oss ta en titt på några av dess funktioner.

Funktioner och fördelar

 • Högkvalitativ design

Le Mans II Hörnskåpsutdrag har tillverkats med högkvalitativa material för att säkerställa dess hållbarhet och funktion. Utdraget är tillverkat av starkt stål och har en elegant matt finish som passar perfekt in i de flesta köksdesigner.

 • Optimerad förvaring

Med detta utdrag behöver du inte längre kämpa för att komma åt de djupa hörnskåpen i ditt kök. Le Mans II Hörnskåpsutdrag ger dig en smidig och lättåtkomlig lösning för att förvara allt från tallrikar till kastruller i ditt hörnskåp.

 • Flexibilitet

En av de största fördelarna med Le Mans II Hörnskåpsutdrag är dess flexibilitet. Utdraget är utformat för att fungera perfekt med de flesta köksskåp, oavsett om de är höger- eller vänsterhängda. Dessutom kan utdraget justeras för att passa dina specifika förvaringsbehov.

 • Enkel installation

Le Mans II Hörnskåpsutdrag är enkel att installera. Inga specialverktyg eller professionell hjälp behövs. Du kan enkelt montera utdraget själv med hjälp av de medföljande instruktionerna.

 • En modern touch

Med sin eleganta och moderna design ger Le Mans II Hörnskåpsutdrag din köksinredning en touch av stil och elegans. Detta utdrag är en utmärkt investering för alla som vill förbättra utseendet på sitt kök.

Le Mans II finns i två modeller. Arena Pure och Arena Style. Du kan också välja mellan flera färger och storlekar för att du skall hitta rätt produkt och rätt stil för ditt kök.

Så, om du letar efter en innovativ lösning för dina hörnskåp, kan Le Mans II Hörnskåpsutdrag vara det perfekta valet för dig. Detta utdrag är inte bara enkelt att installera och använda, det ger också din köksinredning en modern touch. Lägg till det faktum att det ger dig en smidig och effektiv lösning för att förvara allt från tallrikar till kastruller.

Att moterna en Le Mans II är enkelt och du gör det lätt själv med den medföljande monteringsinstruktionen.

Le Mans II passar i de flesta köksstommar inklusive Ikeas nya köksstomme.

 

Att monterna en Le Mans II är enkelt och du gör det lätt själv med den medföljande monteringsinstruktionen.

Le Mans II passar i de flesta köksstommar inklusive Ikeas nya köksstomme.

Här är en guide som förklarar du monterar Le Mans II Hörnskåpsutdrag.

 • Kontrollera att du har alla delar.

Innan du börjar montera Le Mans II Hörnskåpsutdrag är det viktigt att du har alla delar som behövs. Se till att du har en monteringsplatta, två hyllor, hyllhållare, fjäder, fäste och monteringsanvisningar. Kontrollera också att alla delar är i gott skick och inte har några defekter.

 • Montera monteringsplattan.

Monteringsplattan är den del som fästs i hörnskåpet. Placera monteringsplattan på botten av hörnskåpet och fäst den med hjälp av de medföljande skruvarna. Se till att monteringsplattan sitter stadigt och säkert.

 • Montera hyllorna.

När monteringsplattan är på plats kan du börja montera hyllorna. Sätt in hyllhållarna i monteringsplattan och placera hyllorna ovanpå hyllhållarna. Se till att hyllorna sitter plant och att de inte lutar.

 • Montera fjädern.

Fjädern är en viktig del av utdraget, eftersom den håller hyllorna på plats. Fäst fjädern i hyllhållarna och se till att den sitter ordentligt på plats.

 • Montera fästet.

Fästet fästs på insidan av dörren till hörnskåpet och är det som håller utdraget på plats när det inte används. Placera fästet på insidan av dörren och fäst det med hjälp av de medföljande skruvarna. Se till att fästet sitter stadigt och säkert.

 • Testa utdraget.

När alla delar är på plats kan du testa utdraget för att se till att det fungerar som det ska. Öppna hörnskåpsdörren och dra ut utdraget. Se till att hyllorna rör sig smidigt och att fjädern håller dem på plats när du stänger utdraget.

 • Justera utdraget.

Om utdraget behöver justeras kan du göra detta genom att flytta hyllhållarna längs monteringsplattan. Justera hyllhållarna tills hyllorna rör sig smidigt och sitter plant.

Sammanfattningsvis, montering av Le Mans II Hörnskåpsutdrag är relativt enkel och kan utföras med hjälp av de medföljande monteringsanvisningarna. Se till att du har alla delar innan du börjar montera och följ stegen i ordning för att säkerställa att utdraget fungerar som det ska.

 

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Produkter
Övrigt
SvenskaDansk