031 - 381 46 00 - Tid 10-14

Vi växer otroligt mycket - Nu även med några av våra mest kända köksknivsvarumärken vi har i Sverige.

Vi växer otroligt mycket - Nu även med några av våra mest kända köksknivsvarumärken vi har i Sverige.

Pressmeddelande  •  2015-06-01 07:43 CEST

Anders Karlsson, Ägare på Barahandtag säger:

"Vi har under en kort period förstått och själva sätt att det inte bara är färgerna på köksluckorna och handtagen till dessa som gör hela skillnaden. Vi, och även ni som är våra kunder har velat ha ett bredare sortiment med produkter som skall vara riktigt bra men det skall också finnas exklusiva varumärken hos er. Ungefär den kritiken har vi fått till oss." säger Anders.

Under de senaste sex månaderna har det gått raketfort att bygga upp de första kategorierna med handtag, knopp och beslag tog ett par år. Det senaste arbetet är visserligen inte klart men takten ligger ett par 100% snabbare iallafall.

"Det kommer komma mer, men nu fokuserar vi på de varumärken vi presenterar för dagen!" avslutar Anders.

Tillsammans med JA Sundqvist som har den svenska agenturen för GLOBAL har Barahandtag tillsammans med dom satt ihop en lösning som kommer fungera mycket bra. För helsvenska Fällkniven är en liknande lösning framtagen.

Alla är nöjda och glada, våra gemensamma kunder kommer dock bli mycket glada!

 

Barahandtag är Sveriges ledande webbutik när det gäller kökshandtag och köksbeslag. Men vi är mer än bara handtag. Vi satsar allt vi har på att erbjuda den bästa servicen i branschen för att du som kund skall vara nöjd när du handlar hos oss. Oavsett om du skall köpa handtag och beslag eller köksredskapköksknivar eller annat så finns vi här för dig.

Välkommen!

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Produkter
Övrigt
SvenskaDansk