031 - 381 46 00

Barahandtag ger kvinnor ett handtag i kriget för rättvisa löner

Barahandtag ger kvinnor ett handtag i kriget för rättvisa löner

Pressmeddelande  •  2015-03-08 10:40 CET

undefined

Varje år den 8:e mars är det internationella kvinnodagen. Syftet med dagen är att peka på de orättvisor som kvinnor utsätts för runt om i världen och att uppmärksamma den ojämlikhet som finns i allas vår vardag.

Barahandtag är en av de största webbutikerna i Sverige när det gäller kökshandtag, knoppar och beslag samt belysning till kök och badrum. Butiken lämnar under internationella kvinnodagen löneskillnaden i rabatt till alla kvinnor.

"Vi ser att löneskillnaderna minskar, 2012 var löneskillnaden 13,9% och 2013 av den 13,4% när vi läser Medlingsinstitutets rapporter. Men det går alldeles för sakta." säger Anders Karlsson på Barahandtag.

Förra året gjorde företaget samma sak, under dagen så fick alla kvinnor som handlade en rabatt på 13,9% på sina order. Detta år är rabatten 13,4% och rabattkoden som skall användas är: KVINNA2015.

"Precis som jag sa förra året också så finns det en hel del företag som lovordar internationella kvinnodagen men få företag gör något konkret. Jag är medveten om att vår insats inte gör någon större skillnad i kampen för rättvisa men om alla bara gör lite, lite så kommer den förändring vi behöver gå mycket snabbare." säger Anders.

Barahandtag är Sveriges ledande webbutik när det gäller kökshandtag och köksbeslag. Men vi är mer än bara handtag. Vi satsar allt vi har på att erbjuda den bästa servicen i branschen för att du som kund skall vara nöjd när du handlar hos oss. Oavsett om du skall köpa handtag och beslag eller köksredskap så finns vi här för dig.
Välkommen!

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Utmärkt
2016 Kundomdömen påTRUSTPILOT
Liza S.
3 timmar sedan
Jättebra och praktiskt kryddställ. Ordning och reda i lådan nu. Snabb leverans.
Tina Tombrock
3 dagar sedan
Fina handtag, precis det vi sökte
Jan Roland
4 dagar sedan
Perfekt för mina behov
Maria S
5 dagar sedan
Mycket bra kryddhylla. Motsvarade förväntningarna perfekt.
KundHelens
6 dagar sedan
Snabb leverans. Så fina handtag är jättenöjd 🤗
Produkter
Övrigt
SvenskaDansk