031 - 381 46 00

Senaste pressreleasen från Barahandtag

Svenska män väljer heminredning framför Melodifestivalen

Pressmeddelande  •  2015-03-01 19:14 CET

Webbutiken Barahandtag säljer heminredning och köksredskap av hög kvalitet och är idag Sveriges ledande webbutik för kökshandtag och beslag. Könsfördelningen hos besökarna i butiken är 62,39% kvinnor och 37,61% män. Den 28 februari i år var istället fördelningen precis tvärtom, med 63,6% män och 36,4%.

 "Såhär stora avvikelser har vi inte sett tidigare, det händer att siffrorna rör lite på sig fram och tillbaka men inte så här mycket." säger Anders Karlsson på Barahandtag.

Datan är plockad från Barahandtags orderflöde och Google Analytics där man kan se trenderna över tid.

"Eftersom vi dessutom ser i siffrorna att män har lättare för att göra avslut än vad kvinnor har i vår butik så kommer vi påbörja ett lobbyarbete för att få Christer Björkman att sätta in fler delfinaler. En delfinal per vecka året runt känns rimligt." säger Anders.

Företaget meddelar att de nu noggrant kommer att följa Lets Dance och mäta eventuella förändringar i mönstret även för detta programmet. Detta återkommer vi till vid ett senare tillfälle.

Barahandtag är Sveriges ledande webbutik när det gäller kökshandtag och köksbeslag. Men vi är mer än bara handtag. Vi satsar allt vi har på att erbjuda den bästa servicen i branschen för att du som kund skall vara nöjd när du handlar hos oss. Oavsett om du skall köpa handtag och beslag, smart köksförvaring eller köksredskap så finns vi här för dig.

Välkommen!

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Utmärkt
2016 Kundomdömen påTRUSTPILOT
Liza S.
2 timmar sedan
Jättebra och praktiskt kryddställ. Ordning och reda i lådan nu. Snabb leverans.
Tina Tombrock
3 dagar sedan
Fina handtag, precis det vi sökte
Jan Roland
4 dagar sedan
Perfekt för mina behov
Maria S
5 dagar sedan
Mycket bra kryddhylla. Motsvarade förväntningarna perfekt.
KundHelens
6 dagar sedan
Snabb leverans. Så fina handtag är jättenöjd 🤗
Produkter
Övrigt
SvenskaDansk