031 - 381 46 00

Tips och inspiration för ditt nya kök

Alla behöver vi förnyelse för att känna oss inspirerade, och var vill man inte hellre bli rikligt inspirerad än i köket? Det är ju köket som är husets hjärta där familjen samlas för att njuta av en god måltid och diskutera dagens händelser. För att du ska kunna trivas bättre i ditt kök så kommer här lite idéer på hur du kan förnya det.

För att bli inspirerad så vill man ju inte stirra in i ett kök med stängda skåpsluckor, där man inte har en aning om vad som gömmer sig bakom. Därför så bör du plocka bort skåpen eller köksluckorna och istället satsa på öppna hyllor. På hyllorna så kan du låta det som inspirerar dig stå framme som till exempel din favoritkokbok eller fina förpackningar eller burkar. Oavsett vilken stil du använder i köket så är det alltid snyggt och uppiggande med öppna hyllor!

härjedalskökOm du älskar färg så bör du inte vara fram för att lyfta fram detta i ditt kök, det ska synas vilken din stil är och det viktigaste är att du trivs i ditt kök. Man kan matcha och kombinera på mycket smakfyllda och spännande sätt. För att hitta det bästa av det färgglada så har till exempel Härjedalskök en serie som heter Collage där de säljer luckor och lådor i en mängd olika färger. Om man känner sig lite fegare så kan man pigga upp köket med färgglada kökshandtag eller knoppar för att ge köket en uppiggande färgklick utan att gå för långt.

ballingslöv

I kontrast med den vita minimalistiska stilen som de senaste åren dominerat de svenska köken så känns nu mörkare toner i köket spännande. Svart eller en mörkt grå nyans kan passa riktigt snyggt och känns väldigt modernt på köksluckor och lådor. Numera kommer dessutom mer och mer köksmaskiner och köksprylar som går i samma mörka ton som till exempel kastruller och mikrovågsugnar.

Den avancerade tekniken tar sig in med stormkliv i köket, nu vill vi ha en liten skärm i färg både på ugnen och spisen för att kunna veta exakt när maten är klar och i rätt temperatur. För att du ska kunna läsa dina digitala recept så finns nu en bänkskiva från Ballingslöv där man kan fälla in surfplattan.

 

 

 

Emma Nordgren
Emma jobbar med Barahandtag och är oftast den du pratar med i telefon eller som svarar på dina mejl. Tycker om ljusa, fina kök och att ha riktiga verktyg i köket att arbeta med. Älskar det lilla som gör skillnaden mellan en nöjd kund och en riktigt nöjd kund!

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Bra
1593 Kundomdömen på
May Guttke
2 dagar sedan
Varan levererades på utlovad tid och…
Varan levererades på utlovad tid och den motsvarade helt mina förväntningar.
Lars Ingemar Lejon
Augusti 5
Perfekt köpte 3 handtag till mina…
Perfekt köpte 3 handtag till mina köksskåp då det inte var likadana på alla skåp, dom passade perfekt i både utseende och framförallt storlek! Tackar också för snabb leverans MVH Monika
Tomas
Augusti 2
Enkel att installera
Enkel att installera, fungerar mycket bra.
KundLiisa
Juli 31
Det var enda stället där vi hitta det…
Det var enda stället där vi hitta det vi sökte mycket bra och fort gick det
Gary
Juli 29
Superb produkt med bra kvalité och till…
Superb produkt med bra kvalité och till en viktig peng. Trots semestertider så fick vi produkterna inom några arbetsdagar. Givet att man kommer använda sig av denna butik igen!
Produkter
Övrigt
SvenskaDansk