031 - 381 46 00

Höstens inredningstrender är mässing, koppar och läder!

höstens inredningstrenderHösten närmar sig sakta men säkert och krispigheten i luften känns fräsch och uppiggande för alla våra sinnen. Vi fylls av ny energi och för många är detta den bästa årstiden. När kvällen kommer och kylan och dimman lägger sig är det mysigt att krypa upp i soffan med en rykande kopp te, tända några levande ljus och kura ihop sig under en filt tillsammans med familjen.

Hösten är också en tid för nystart och planer läggs inför framtiden. Den här årstiden är perfekt för att hitta nya projekt i ditt hem och planera vilket ditt nästa renoveringsobjekt skall bli. Höstens trender är äntligen lite mer dova mjuka naturliga färger som vi gärna blandar upp med detaljer av koppar, mässing och läder på handtag, knoppar, lampor och ljusstakar.

Skåp, garderober och förvaring

Något vi ofta glömmer i vår iver att skapa vårt drömhem är skåp, garderober och annan förvaring. Hade det inte varit skönt och tidsparande att äntligen få ordning och reda i klädkammaren eller i korgarna bakom skjutdörrarna i hallen? Att rensa och slänga är en bra start. Många saker som inte används kanske gärna flyttar hem till någon annan så sparar vi både miljö och plånbok och gör någon annan glad.

Nya trådbackar och belysning i garderoben eller klädkammaren är inte dyrt och lätt att montera själv. Välj gärna trådbackar i olika storlekar så att du lätt får en översyn om vad som finns i korgarna och blir smidiga att organisera. Korgar i stål är snyggt och stilrent så satsa på det. När det kommer till belysning så är det inte en dum ide att montera en eller flera led-lampor, gärna med funktionen att de tänds automatiskt när du öppnar dörren så slipper du famla i mörkret när du smyger upp en tidig morgon innan resten av familjen vaknat. På byrån ställer du en fin lampa och kanske ett doftljus i din favorit doft.

Krokar och läderskötsel

krokar och knopparSätt upp några praktiska krokar till småsaker som halsband, skärp och har du plats kanske du monterar upp en skoförvaring på väggen eller garderobens insida. Nu har du kommit en god väg på insidan och nu är det bara utsidan kvar. Måla dörren på garderoben eller kanske hela byrån om det är en sådan som har fått sig en make-over och skruva i några riktigt snygga handtag eller knoppar. Även bland knoppar och handtag är den senaste trenden läder som ger en rustik och påkostad känsla.

Ett läderhandtag i bra kvalitet kommer att hålla längre än en en knopp i metall som har en behandlat yta så länge som lädret är äkta och av bra kvalitet. Den enda skötseln som krävs är att du smörjer in lädret då och då och kanske tvättar det med en lädertvål om det har blivit riktigt smutsigt. Lädret smörjer du med läderbalsam eller ännu hellre med ett bivax som du gnider in i liten mängd så att lädret återigen blir mjukt och smidigt.

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Bra
1593 Kundomdömen på
May Guttke
4 dagar sedan
Varan levererades på utlovad tid och…
Varan levererades på utlovad tid och den motsvarade helt mina förväntningar.
Lars Ingemar Lejon
Augusti 5
Perfekt köpte 3 handtag till mina…
Perfekt köpte 3 handtag till mina köksskåp då det inte var likadana på alla skåp, dom passade perfekt i både utseende och framförallt storlek! Tackar också för snabb leverans MVH Monika
Tomas
Augusti 2
Enkel att installera
Enkel att installera, fungerar mycket bra.
KundLiisa
Juli 31
Det var enda stället där vi hitta det…
Det var enda stället där vi hitta det vi sökte mycket bra och fort gick det
Gary
Juli 29
Superb produkt med bra kvalité och till…
Superb produkt med bra kvalité och till en viktig peng. Trots semestertider så fick vi produkterna inom några arbetsdagar. Givet att man kommer använda sig av denna butik igen!
Produkter
Övrigt
SvenskaDansk