031 - 381 46 00

Toapappershållare, handdukskrokar och badrumstillbehör

Vi har ett sortiment av badrumstillbehör bestående av handdukskrokar, toalettpappershållare och handdukshängare i olika serier där man enkelt kan hitta de saker man behöver och få det att matcha i badrummet utan bekymmer. Våra badrumstillbehör sitter standardmonterade i många hus från tillverkare som till exempel Skanska och finns i både matt och blankt utförande.

Det finns både handdukskrokar och toalettpappershållare som man enkelt fäster med medföljande dubbelhäftande tejp, se vår serie Nadi som exempel.

Blogginlägg

Inred badrummet med rätt LED-belysning

Grannen inreder maniskt, har installerat ett gäng nya LED-lampor i sitt badrum. Du befinner dig där inne nu, tvättar av händerna med en väldoftande tvål. Lavender luktar den - ljuvligt, rent ut sagt. …

Vill du inte borra i kakel i badrummet eller köket?

Många gånger vill eller får man inte borra i kaklet i badrummet. Många hyresvärdar förbjuder detta av en väldigt enkel anledning, man förstör fuktspärren med att skruva eller borra i tätskicktet. Och …

Badrummet – LED-belysning - Är det någon fara eller är det enkelt?

Badrummet är en plats i hemmet som vi sällan ägnar många tankar till. Det är synd, för på många sätt och vis är det den viktigaste platsen i vårt hem. Tänk efter! Hur ofta är du helt och hållet naken …

Ny serie med toalettillbehör

Den nya serien, Nadi, innehåller både handdukskrokar och toalettpappershållare och är tillverkad i rostfritt stål. Det unika med denna serien är att den är tillverkad för att monteras med medföljande …

De små handdukskrokarna i badrummet

Det kan vara knepigt att montera saker i badrum, eftersom du måste vara lite extra noggrann. Ett borrhål i vardagsrummet kommer (sällan) att leda till några större problem om det inte är korrekt utför…

Toalettpappershållare, toapappershållare och toarulleshållare, kärt barn har många namn

Toalett och badrum är verkligen ett av de rum man oftast kan, vill och får vara helt ensam i. Där vill man inte bli störd oavsett om man är en vikare eller skrynklare. Ordning och reda är precis lika viktigt i badrummet som alla andra rum, om inte ännu viktigare med tanke på vad som händer där inne.

Hos oss hittar du toalettpappershållare med dubbelhäftande tejp, inte sugpropp, men också toapapperhållare som du kan fästa med skruv i hål i väggen. Vi har flera olika serier så du enkelt kan matcha dina badrumstillbehör och skapa en snygg och enhetlig stil för både toapappershållare och handdukskrokar.

Handdukshängare för badlakan

De flesta av oss tycker väldigt mycket om sina badrum och det är något speciellt med ett badrum där handdukarna hänger snyggt när man kommer in. Hos oss hittar du handdukshängare som rymmer både badlakan och vanliga handdukar så du kan använda dessa som en inredningsdetalj och inte bara en hängare.

Med snygga detaljer som handduksknoppar, handdukskrokar och praktiska handdukshängare kan du ge ditt badrum eller toalett ett rejält lyft!

Krokar och självhäftande lösningar för badrummet

I vårt sortiment hittar du förutom krokar och pappershållare motsvarande men med en självhäftande funktion. Detta görs med hjälp av självhäftande tejp från den världsledande tillverkaren 3M.

Med dessa produkter så kan du enkelt fästa krokar, handdukshängare och toalettpappershållare i väggen utan att skruva. Fäster bra på de flesta material såsom kakel, klinker och andra material.

Samtliga badrumstillbehör vi har är designade och används idag av stora byggföretag som Skanska och flera badrumstillverkare såsom Vedum, Ballingslöv med flera.

Utmärkt
1216 Kundomdömen påTRUSTPILOT
Birgitta
Januari 14
Snabb leverans
Bra hemsida, lätt att beställa, snabb leverans. Rekommenderas!
Dick Åström
Januari 14
Föredömligt snabb och pålitlig service.
Föredömligt snabb och pålitlig service.
Anders Sværke
Januari 14
God service og hurtig svar på …
God service og hurtig svar på henvendelser. Hurtig og præcis levering. Absolut en god oplevelse.
Solveig
Januari 13
Handtag
Mycket bra allt stämde med leverans, snabbt!!!! Och ett jättebra pris!!!!
Johan Gund
Januari 13
Snabb o korrekt leverans
Snabb o korrekt leverans Tack
Produkter
Övrigt
SvenskaDansk