031 - 381 46 00 - Tid 10-14

Ljusdekoration och adventsljusstakar till julen

Belysning – Nödvändigt i hemmet

Som du säkert vet så finns det inte ett enda hem som inte har någon form av belysning. Detta är naturligtvis för att den behövs vid arbete och för att lysa upp hemmet under de mörka timmarna. I det syftet fyller ljus och belysning en funktion för att du ska kunna se och utföra det du dagligen måste göra. Nu kommer dock inte belysning och ljus vara något som du har användning för, utan detta förekommer många gånger som en ren dekorativ belysning. Här kan det då handla om att vara den som vill belysa ett föremål, eller helt enkelt bara ha en häftig och trendig effekt av en modern armatur. Här är det många som använder belysning på detta sätt, men du som gör det måste också vara miljövänlig. Detta är något att tänka på när julen står för dörren.

LED-lampor – Det miljövänliga alternativet

tampa tunn led-lampa

Idag är det mycket lätt att bli illa ansedd av sina grannar eller andra människor om du uppvisar dig som en miljöbov. Här handlar det om att människor mer och mer får upp ögonen för att planeten jorden måste räddas. Detta handlar även då naturligtvis om hur mycket energi och el du förbrukar. När det då är så att du brukar många dekorationsbelysningar i ditt hem, är det viktigt att dessa är moderna. I det fallet gör du ett val av moderna armaturer med LED-teknik. På så sätt kommer du att vara den som kan ha många effekter i hemmet på samma gång som du är med och ses som en miljövänlig person som tar sitt ansvar.

Till julen använder du mera dekorationsbelysning

Extra viktigt är det att vara den som tänker på att spara på elförbrukningen under de helger som kommer på ett år. Här är det i första hand jul och nyår som står för de stora dekorationerna. Det kan handla om att fylla tomten med lysande tomtar, julgran samt ljusslingor. Inomhus handlar det om eldrivna ljusstakar och härlig mysig fönsterbelysning. När det gäller detta så köper du alltid dina bästa adventsljusstakar från ljustema.se där du också finner massor av annan trendig och modern belysning som drivs med LED-lampor. Nu har detta också blivit mycket billigare än tidigare. Du betalar alltså mindre för din belysning när du köper den, samtidigt som du får en lägre kostnad för el i hemmet. Inte alla gånger du vinner två gånger på samma lott.

Pix ljusstake i modern design från Ljustema

Pix ljusstake i modern design från Ljustema

Max adventsljusstake, också den från Ljustema

Max adventsljusstake, också den från Ljustema

Du tänker på att använda rätt belysning hela året

Naturligtvis är det inte bara på helgerna som du använder dig av dekorationsbelysning i hemmet. Det är inte heller bara under dessa tider som du tänker på din energiförbrukning. Här finns det mycket pengar att spara. För det första så har LED-lampor en längre brinntid och sedan är de energisnåla. Här kan du som vill till exempel skaffa en bra köksbelysning med halogen eller LED-lampor, vilket också sparar el varje dag i hemmet. Detta är bara ett exempel på vad du kan göra. Se även hur det ser ut i ditt hem och tänk på att de energisnåla LED-lamporna ger dig ett bättre ljus, lägre elförbrukning och avger mindre värme än vanliga glödlampor.

Det är inte bara belysning som ska ha hög kvalitet

Nu handlar det nästan enbart om julen, dekorationsbelysning och LED-lampor i denna artikel. Här kommer det naturligtvis finnas mera saker rörande just dekoration i hemmet, som naturligtvis även de ska hålla en hög kvalitet. I det fallet handlar det mycket om badrumstillbehör, kökstillbehör och de beslag som finns på dina skåpsdörrar. Helt enkelt kommer det hela att genomsyra hemmet enda ned till dina dörrhandtag. Helt plötsligt kommer du snabbt att se hur mycket som kan göras bättre i ditt hem, skapa trivsel och göra det varmare och mysigare runt dig och din familj.

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Produkter
Övrigt
SvenskaDansk