031 - 381 46 00 - Tid 10-14

L&S Ny Led-belysning med smarta funktioner

L&S Ny Led-belysning med smarta funktioner

Nästa generations smarta Led-Belysning är här.

Elinstallationer med kablar, drivdon och kopplingar som skall monteras kan ge vem som helst huvudvärk men nu behöver det inte vara så svårt längre.

Alla system i L&S-serien är modulbyggda, plug-&-play och kräver alltså ingen behörig elektriker för installation.

Lys upp ditt hem med det senaste inom belysningsteknik - ett helt nytt belysningssystem som ger dig helt nya möjligheter. Systemet innehåller klassiska spotlights och ett stort utbud av LED-profiler som passar perfekt för dekorbelysning inbyggd i olika typer av möbler och inredningar.

Detta innovativa system har en mängd olika funktioner och det mest imponerande är EDC-modellen. EDC står för "Emotional Dual Colour" och innebär att användarna kan justera färgtemperaturen på belysningen mellan 3000K-4000K. Detta ger användaren möjlighet att skapa en personlig och anpassad belysning för sitt hem eller kontor, vilket ger en mer behaglig och avslappnande atmosfär.

Det nya belysningssystemet ger dig också möjlighet att välja bland olika typer av LED-profiler, vilket ger dig en mängd olika alternativ när det gäller att skapa den perfekta belysningen för ditt hem eller kontor. Det är enkelt att installera och använda, vilket gör det till ett idealiskt val för både professionella och privata användare.

Vi presenterar stolt vår nya L&S Led-Belysningssystem som vårt senaste tillskott i sortimentet - det smarta belysningssystemet. Detta är ett innovativt system som ger användarna full kontroll över belysningen i sitt hem eller kontor. Det mest imponerande med detta system är EDC, som står för Emotional Dual Colour. Detta innebär att färgtemperaturen kan justeras mellan 3000-4000K, vilket ger en mer anpassad och personlig belysning.

Med det smarta belysningssystemet finns det också möjlighet att styra belysningen med hjälp av smarta moduler och styrenheter. Användare kan enkelt tända och släcka lamporna genom touchkontroller eller till och med via sin smartphone. Detta ger en mycket bekväm och anpassningsbar upplevelse som ger användarna full kontroll över sitt hem eller kontor.

Frankfurt

Letar du efter ett LED-system som är enkelt att installera och anpassa efter dina behov? Då är LED-system Frankfurt det perfekta valet för dig. Systemet finns i två modeller, beroende på dina behov och önskemål.

Den enklare varianten av systemet är utrustad med drivdon och en radiomottagare som enkelt kan paras ihop med en tryckknapp eller en fjärrkontroll. Detta gör det enkelt för dig att kontrollera belysningen i ditt hem, oavsett om du vill tända eller släcka lamporna eller justera ljusstyrkan.

Den mer avancerade ALLT-I-ETT-varianten av LED-system Frankfurt är modulbyggd och kan anpassas efter dina specifika behov. Du kan välja från olika moduler, inklusive blåtandsmodul eller rörelsesensorer, vilket ger dig ännu mer kontroll över belysningen i ditt hem eller kontor.

Oavsett vilken variant av LED-system Frankfurt du väljer, kommer du att kunna njuta av högkvalitativ belysning som är både effektiv och energisnål. Systemet är lätt att installera och använda, vilket gör det till ett utmärkt val för både professionella och privata användare.

Så om du vill ha ett LED-system som är anpassningsbart, flexibelt och enkelt att använda, är LED-system Frankfurt det perfekta valet för dig. Välj mellan den enklare varianten eller den mer avancerade ALLT-I-ETT-modellen, och upplev den fantastiska belysningen som detta system har att erbjuda.

Stuttgart

LED-systemet Stuttgart är ett innovativt belysningssystem med många funktioner. En av de stora fördelarna med systemet är att det ger användaren möjlighet att koppla en eller flera fjärrkontroller eller tryckknappar till samma drivdon, vilket gör det enkelt att styra belysningen från olika platser i rummet.

Utöver detta finns det även tryckknappar och dimrar som är speciellt designade för att ersätta klassiska lampknappar som är monterade i väggarnas kopplingsdosor. Detta ger möjligheten att ha en mer integrerad belysning i hemmet eller på arbetsplatsen.

 2023-03-08
Produkter
Övrigt
SvenskaDansk