031 - 381 46 00

Pressmeddelande: Supertunn LED förenklar belysningen över köksbänken

Pressmeddelande: Supertunn LED förenklar belysningen över köksbänken

En komplett armatur som endast är 4mm tjock monteras enkelt med snabbkopplingar under överskåpen i köket och ger ett starkt ljus samtidigt som den tunna armaturen gör att den inte syns. Den nya armaturen som Barahandtag lanserar i sin webbutik är en av de tunnaste på marknaden idag.

Den nya armaturen gör det enkelt för att alla att montera ny LED-belysning under sina köksskåp och den tunna designen gör att man i de flesta fall slipper se armaturerna utan bara får det ljuset man vill ha.

För de som inte vill såga hål i befintliga överskåp för att montera modern LED-belysning är detta ett utmärkt alternativ. Eftersom de flesta överskåp är monterade mellan 140-150 cm över golvet så ser de flesta inte ens armaturen tack vare att den bara är 4mm tjock.” säger Anders Karlsson på Barahandtag.

Med snabbkopplingarna som hör till LED-lampan så är det dessutom väldigt lätt att montera. Lampan har 2 meter kabel som man kopplar in i transformatorn med snabbkopplingen och transformatorn har vanlig stickpropp.

Tidigare så har möjligheterna för de som inte vill såga i överskåpen vart begränsade till produkter som bygger neråt mellan 10-20mm. Du har behövt ha en hållare för att kunna fästa lampan under överskåpet, men nu är det ljusare tider!” säger Anders glatt.

Presskontakt: Anders Karlsson, Barahandtag, info@barahandtag.se, 0704-127000

 

Barahandtag är en av Sveriges största webbutiker för kökshandtag, beslag och belysning med fokus på kök och badrum. Sedan starten 2011 har sortimentet breddats och idag är Barahandtag en bred köksbutik med beslag, köksredskap, köksknivar och inredning för köksskåp, lådor och garderober.2015-04-09

Bra
1540 Kundomdömen på
kund
9 timmar sedan
Snabb leverans och bra vara
Snabb leverans och bra vara
Elisabeth pant
15 timmar sedan
Snabb leverans nöjd
Snabb leverans Snygga Lätt att montera
Tommy Robert Söderberg
1 dag sedan
Snabb leverans och försändelsen motsvarade mina högt ställda förväntningar
Snabb leverans och försändelsen var otroligt bra paketerad handtagen motsvarade mina högt ställda förväntningar.
Nils
3 dagar sedan
Bra service och snabb leverans!
Bra service och snabb leverans!
Kristina Andersson
Maj 13
Super bra
Super bra! Så snygga handtag. Snabb leverans! Enkla att sätta dit. Toppen med andra ord.
Produkter
Övrigt
SvenskaDansk