031 - 381 46 00 - Tid 10-14
Arkiv

Badrumsprodukter

Som du kanske sett så har vi en kategori med badrumstillbehör där vi har toarullshållare, olika handdukshängare och lite krokar. Detta är inte vårt huvudsortiment och det är inte det vi säljer mest av. En av anledningarna till att vi har detta sortiment är att många av de produkterna vi har sitter standardmonterade i hus och lägenheter som färdigställs av olika större företag.Samma i alla badrumMånga tycker om det är samma produkter som sitter i olika…

Fler än 5000 nöjda kunder!

Och det är vi väldigt stolta över. Och tacksamma! Men inte så stolta och tacksamma så vi lutar oss tillbaka, den här resan har precis börjat och vi kommer att bli ännu bättre framöver. Det kommer vi nå genom att forstätta bli bättre, ett verktyg för detta är all den feedbacken vi får, ett annat verktyg är att mäta vad ni tycker om och försöka få fram fler produkter i den nischen. Något vi arbetet med sedan vi öppnade är…

Använd nya handtag som ett sätt att inreda

Många av kunder vänder sig till oss i samband med att de renoverar sitt kök, lackar sina köksluckor eller bygger nytt. Och det är naturligtvis alldeles utmärkt, det älskar vi! Kökshandtag som inredning Men nya kökshandtag, beslag och de flesta andra av våra produkter kan trimma ditt kök utan att du för den sakens skull måste vara inne i en renovering av hela köket. Du kan lika gärna använda nya handtag till dina köksluckor som en viktig del av inredningen…

Relansering av mobilbutik

Igår (2/4) så relanserade vi vår mobilbutik igen. Vi har haft den aktiv tidigare men inte de senaste 6 månaderna då vi tidigare hade problem med konverteringen i mobilbutiken men nu ger vi den ett nytt skott igen. Anledningen till att vi kör igång mobilbutiken är helt enkelt för att trafiken från mobiltelefoner ökar för oss hela tiden, för ett och ett halvt år sedan låg den på 8%, nu ligger den på strax över 30%. Otroligt stor skillnad i bes&ou…

Ett öppet(hjärtligt) brev

Jag tänkte berätta lite om tanken runt Barahandtag. Jag heter Anders Karlsson och driver tillsammans med Emma denna webbbutik sedan årskiftet 2011/2012. Utöver detta hjälper jag även andra företag att etablera, utveckla och förbättra sin e-handel på olika sätt. Men det är mer en bisyssla, det är butikerna som är min stora passion i livet.Man kan naturligtvis fundera över varför det är så, varför är e-handel och Barahandtag en av mitt livs st&o…

Vi presenterar snygg köksförvaring från Kesseböhmer

Vi har under en tid vart återförsäljare för hörnskåpsinredning från exklusiva, tyska Kesseböhmer. Nu har vi även tagit in deras smarta och väldesignade serie Linero Mosaiq som förenar användbarhet och smart design i ett och samma paket.Serien bygger på en profil som kan skruvas eller limmas upp på din köksvägg, ovanför köksbänken eller vart du nu vill ha den. Sedan kombineras denna med de tillbehör som du vill ha, allt från plast och a…

Fortsatt höga resultat i kundnöjdhetsmätningar

Genom åren så har vi hela tiden arbetat med att ha en bra kundservice och detta har vi mätt genom att använda oss av ett system som heter Trustpilot. Systemet fungerar som så att det automatiskt går ut ett mejl med en länk du som kund klickar på för att kunna lämna betyg på oss som leverantör på ett enkelt sätt. Mätningarna utförs regelbundet och det som är roligt är att vi snabb får feedback på hur en kund har upplevt oss och att vi d&…

Nu kan även Stella monteras utanpåliggande!

Nu finns det distanser även till LED-lampan Stella så att den också går att montera utanpåliggande. Stella är en lampa som tidigare enbart kunnat monteras infälld men som nu också då kan monteras utan att håltagning och liknande krävs. Det innebär att alla LED-lampor vi har numera kan monteras både infällda och utanpåliggande för att det skall finnas en prisvärd lösning med hög kvalitet till alla som vill installera LED i sitt kök, tak…

Ny porslinsknopp i familjen

Vi fortsätter fylla på sortimentet med porslinsknoppar och senaste tillskottet Tods finns i fyra olika utföranden. Det handlar om en knopp i porslin som har en topp och en fot i antingen antikt tenn, mässing, krom eller oxid för att passa så många av våra kökshandtag som möjligt. Under de kommande månaderna kommer vi som vanligt att fortsätta utöka sortimentet med både nya handtag, knoppar och tillbehör till köket. Prenumerera på vårt nyhetsbrev f&…

Antika stilen vann 2013!

Barahandtag är idag en av Sveriges största webbutiker när det gäller kökshandtag och köksknoppar och vi redovisar varje år vilka handtag/knoppar som sålt bäst under året som gått. Det är en fingervisning om vilka stilar svenska folket tycker om när dom renoverar eller förnyar utseendet i sina kök. 2012 var det mest sålda kökshandtaget Palata vilket det blev även 2013 med en andel av 8,48% av den totala försäljningen. "Palata är et…

Nytt år, nya produkter!

Medan ni suttit hemma i stugan och myst med familjen så har tomtenissarna på Barahandtag ägnat sig åt att lägga in nya produkter i butiken och ladda för ett riktigt bra 2014. Det handlar om porslinsknoppen Verna, handtagen Alassio, Lucero och många andra. En del tidigare produkter har kommit i nya färger så utbudet är nu större än någonsin tidigare! Skribent: Anders Karlsson

God jul och gott nytt år!

Mellan den 23/12 och 2/1 är lagret stängt hos oss vilket innebär att alla order som inkommer efter den 20/12 kommer att skickas i början på det nya året. Vi på Barahandtag tackar för året som gått och önskar både gamla och nya kunder ett riktigt kanonår under 2014! MVH Teamet på Barahandtag Skribent: Anders Karlsson

Ny LED-lampa i sortimentet!

Vi har petat in ytterligare en produkt i vårt sortiment och denna gången blev det en ny, prisvärd LED-lampa. En lampa som har en lite bättre ljusspridning jämfört med de flesta andra LED-lampor efter som det som täcker dioderna och som sprider ljuset är av plast istället för glas och har en lite speciell form jämfört med andra lampor. Skribent: Anders Karlsson

Ny kategori i butiken

Vi har lagt till ytterligare en kategori i butiken och denna gången är det kökshandtag och knoppar med mässingsutseende. Du hittar den nya kategorin i menyn till vänster. Skribent: Anders Karlsson

Nya knoppar!

Idag lade vi in ett antal nya, klassiska knoppar i sortimentet, närmare bestämt sex stycken. Det handlar i samtliga fall om köksknoppar i rostfritt stål med det vanliga och populära utseendet från just rostfritt stål som är borstat istället för polerat, kromat eller behandlat på annat sätt.Knopparna kan naturligtvis användas till vad som helst och passar därmed precis lika bra till kök, badrum, en byrå eller en garderob. Använd och nyttja dessa till precis…

Barahandtag i ny skrud!

Till alla kunder, gamla som nya, unga som friska. Vi har idag lanserat en helt ny butik för dig, baserad på en ny plattform och vi har jobbat under många veckor med att få detta så bra som möjligt. Orsaken till bytet av en ny plattform är dels att vi vill kunna kommunicera på fler och bättre sätt med er som är kunder hos oss, men detta är även ett steg för oss att fortsätta expandera till andra länder. Från och med nu kommer vi förutom traditionell…
Produkter
Övrigt
SvenskaDansk