031 - 381 46 00
Arkiv

En harmonisk jul med sänkta krav och mer uppskattning

Saffran. Doften du instinktivt förknippat med julen ända sedan barndomen. Hur kan man inte älska saffran? Raskt plockar du upp några russin som trillat ner från köksbänken, men i samma veva som du böjer dig ner välter du ner ett par kryddor från den överbelamrade köksbänken. Din dyrbara saffran. Julen som ska vara förenad med lugn och ro, idylliskt bak och stök. Inte stress och köksbänkar som är överhopade med prylar, likt den du blickar ut öv…

Håll rent och ordning så vet du vart köksverktygen finns när du behöver dom.

Köket är den plats där vi lagar vår mat, och där en del av oss också äter den. Det är därför knappast någon av er som inte kommer att hålla med om att det är väldigt, väldigt viktigt att vi håller våra kök rena och hygieniska. Men det är faktiskt något som kan vara lättare sagt än gjort, och det är många av oss som vet att vi slarvar. Vi byter inte disktrasor eller diskborstar så ofta som vi borde. Vi tömmer…

Utrymmesbrist i köket?

Vi har inte alla råd med stora bostäder, där köket kan ta upp den plats det förtjänar. Tvärtom så bor många av oss rätt så trångt, och därför måste vi göra det mesta av det utrymme som vi har tillgång till. Just kök är lite speciella, i och med att det är ett riktigt arbetsrum. Det kanske inte är något du har tänkt på, men så är det. Köket använder vi till att arbeta i – laga mat, baka och s…

Ny reklamfilm

I dagarna lanserar vi vår nya reklamfilm, hojta till om ni ser den någonstans!

Förvaring av knivar - Klassiskt knivblock eller moderna lösning?

Att förvara sina knivar är inte alltid det enklaste, i alla fall om du dels vill att de ska behålla sin skärpa så länge som möjligt, och dels finnas lätt tillgängliga när de behövs. Ett vanligt alternativ är då knivblock, vilka kan se ut och fungera på lite olika vis. Dels så finns det magnetblock (eller magnetremsor) och dels finns det ”klassiska” knivblocket, ofta i trä, med ”fack” där man sticker ner knivarna. Vilken metod som pa…

Ny serie med toalettillbehör

Den nya serien, Nadi, innehåller både handdukskrokar och toalettpappershållare och är tillverkad i rostfritt stål. Det unika med denna serien är att den är tillverkad för att monteras med medföljande tejp från 3M som gör produkterna extremt enkla att montera på den platsen man bill ha dom.Produkterna monteras på kakel, klinker eller på glas för att de skall fästa ordentligt, man bör undvika trä och fetare våtrumstapeter då all slags tej…

Kan köket vara farligt för barn? Eller vuxna?

Att bli förälder tillhör livets stora glädjeämnen, och har du inte upplevt det ännu så har du verkligen något att se fram mot. Men små barn är också ömtåliga, och det finns mängder med saker som de kan skada sig på i en bostad. Saker som du kanske inte riktigt tänkt på, men som likväl finns där. Det gäller givetvis alla rum i huset, men här ska vi fokusera på köket. En del saker är riktigt självklara, som att se t…

Det moderna köket

Vill du att ditt kök ska se ut och kännas modernt? Då finns det en hel massa saker att tänka på för att bygga upp en fungerande helhet. Att skapa ett modernt kök kan nämligen vara en utmaning, eftersom även mycket små detaljer kan förstöra helhetsintrycket. Fel sorts handtag på köksluckorna och vips så ser hela köket fel ut. Några av kännetecknen för moderna kök är öppenhet, symmetri och enfärgat. Köket ska se rent ut, o…

De hetaste kökstrenderna just nu - detta kan vara DITT moderna kök

Det är alltid vanskligt att skriva om trender eftersom dessa kan komma och gå med blixtens hastighet – det som var trendigt idag är ute i morgon och vintage nästa vecka. Det här inlägget får alltså gärna tas med både en och två nypor salt, men förhoppningen är att du ändå i det kanske ska kunna hitta lite rolig inspiration, som får dig att vilja göra något spännande med ditt kök. Kanske inte så att du ringer och beställer…

Semestertider på lagret!

Under vecka 29 och 30 är vårt lager stängt för lite ledighet och semester. Detta innebär att order som inkommit efter klockan 10.00 fredagen den 11/7 kommer att levereras ut under vecka 31. Kundtjänst kommer ha sämre tillgänglighet på telefon under dessa veckor men mejlen kommer att vara bemannad för att svara på frågor så mejla oss gärna. Ha en riktigt, riktigt bra sommar! Skribent: Anders Karlsson

Så hittar du din köksstil

Kök kan se ut på många olika sätt och det finns flera olika stilar du kan välja mellan. Ett kök är en plats där du måste kunna trivas, och då gäller det att hitta precis rätt stil. Självklart är alla människor olika, och väldigt få följer helt slaviskt en viss stil, utan det är vanligare att man blandar lite, tar det som man tycker passar ihop för att skapa en helhet. Men det hjälper då att ha en stabil grund att stå på…

Badrumsprodukter

Som du kanske sett så har vi en kategori med badrumstillbehör där vi har toarullshållare, olika handdukshängare och lite krokar. Detta är inte vårt huvudsortiment och det är inte det vi säljer mest av. En av anledningarna till att vi har detta sortiment är att många av de produkterna vi har sitter standardmonterade i hus och lägenheter som färdigställs av olika större företag.Samma i alla badrumMånga tycker om det är samma produkter som sitter i olika…

Fler än 5000 nöjda kunder!

Och det är vi väldigt stolta över. Och tacksamma! Men inte så stolta och tacksamma så vi lutar oss tillbaka, den här resan har precis börjat och vi kommer att bli ännu bättre framöver. Det kommer vi nå genom att forstätta bli bättre, ett verktyg för detta är all den feedbacken vi får, ett annat verktyg är att mäta vad ni tycker om och försöka få fram fler produkter i den nischen. Något vi arbetet med sedan vi öppnade är…

Använd nya handtag som ett sätt att inreda

Många av kunder vänder sig till oss i samband med att de renoverar sitt kök, lackar sina köksluckor eller bygger nytt. Och det är naturligtvis alldeles utmärkt, det älskar vi! Kökshandtag som inredning Men nya kökshandtag, beslag och de flesta andra av våra produkter kan trimma ditt kök utan att du för den sakens skull måste vara inne i en renovering av hela köket. Du kan lika gärna använda nya handtag till dina köksluckor som en viktig del av inredningen…

Relansering av mobilbutik

Igår (2/4) så relanserade vi vår mobilbutik igen. Vi har haft den aktiv tidigare men inte de senaste 6 månaderna då vi tidigare hade problem med konverteringen i mobilbutiken men nu ger vi den ett nytt skott igen. Anledningen till att vi kör igång mobilbutiken är helt enkelt för att trafiken från mobiltelefoner ökar för oss hela tiden, för ett och ett halvt år sedan låg den på 8%, nu ligger den på strax över 30%. Otroligt stor skillnad i bes&ou…

Ett öppet(hjärtligt) brev

Jag tänkte berätta lite om tanken runt Barahandtag. Jag heter Anders Karlsson och driver tillsammans med Emma denna webbbutik sedan årskiftet 2011/2012. Utöver detta hjälper jag även andra företag att etablera, utveckla och förbättra sin e-handel på olika sätt. Men det är mer en bisyssla, det är butikerna som är min stora passion i livet.Man kan naturligtvis fundera över varför det är så, varför är e-handel och Barahandtag en av mitt livs st&o…
Utmärkt
1859 Kundomdömen påTRUSTPILOT
Bengt Erik Karlsson
5 timmar sedan
Snabba, inga problem!
Fredrik Nilsson
7 timmar sedan
Snabb leverans
kund
23 timmar sedan
Snabb leverans, hög kvalitet på produkterna. Trevligt bemötande via mail.
kund
2 dagar sedan
Snygga!! Snabb leverans!
Robert Rignell
3 dagar sedan
Snabb och bra leverans
Produkter
Övrigt
SvenskaDansk