031 - 381 46 00 - Tid 10-14
Arkiv

Snabbguide till upprensning i hemmet av både kablar och kryddor

Blickar du ut över ditt hem och beskådar en enda salig röra? Var det dessutom kanske bara några dagar sedan du städade? Lugn, då handlar det med största sannolikhet inte om att du städar för dåligt, utan snarare om brist på smart förvaring. Nedan presenterar vi några tips på hur du enkelt kan skapa smarta system för mer struktur i ditt hem. Välkommen!Bannlys sladdtrasselSladdar i en enda röra är definitivt ingen fröjd för ögat, och ka…

Vardagssmart – Skapa bättre struktur för din matlagning och spara din tid till något roligare.

19:29, torsdag. Hämtmaten från din lokala Thairestaurang har svalnat en aning, men måltiden är ändå välkommen. Alternativet hade varit att ställa sig och laga mat nu, vilket i och för sig hade funkat – om ditt kök hade haft rätt råvaror. Förstrött plockar du upp hämtmaten ur den intetsägande vita påsen, lika intetsägande som din inspiration till matlagning är just nu. Men det ska bli ändring på det, en dag när du har med tid…

Så styr du enkelt upp din garderob och skapar en walk-in-clauset helt själv!

T-shirts i pedantiska travar, skjortor som nästan maniskt är sorterade i färgordning. Alla har vi säkert en dröm om den perfekta garderoben, en orgie av ordning och reda. Och full av inspiration, såklart. Vi står framför garderobsdörrarna en måndagsmorgon, tar fram en outfit samtidigt som den resterande delen av garderoben förblir orörd.Men verkligheten ser sällan ut så, kanske möts vi av ett virrvarr av kläder som blivit utdragna både en, två och tr…

Årets trendgran 2014

19:28. Två minuter innan utsatt tid, mycket sofistikerat tänker du samtidigt som du rättar till kjolen. Du promenerar upp mot uppfarten, den är bred. Bred och pompös, givetvis är den det. För huset du ska till kräver definitivt sin uppfart, det är som ett penthouse inspirerat av arkitekturen som syns bland många villar i lyxiga områden i USA.Tre steg till och du har nått trappan. En bred trappa i sten som följs upp med en lika gedigen ytterdörr. Tar det aldrig slut? I sam…

En harmonisk jul med sänkta krav och mer uppskattning

Saffran. Doften du instinktivt förknippat med julen ända sedan barndomen. Hur kan man inte älska saffran? Raskt plockar du upp några russin som trillat ner från köksbänken, men i samma veva som du böjer dig ner välter du ner ett par kryddor från den överbelamrade köksbänken. Din dyrbara saffran. Julen som ska vara förenad med lugn och ro, idylliskt bak och stök. Inte stress och köksbänkar som är överhopade med prylar, likt den du blickar ut öv…

Håll rent och ordning så vet du vart köksverktygen finns när du behöver dom.

Köket är den plats där vi lagar vår mat, och där en del av oss också äter den. Det är därför knappast någon av er som inte kommer att hålla med om att det är väldigt, väldigt viktigt att vi håller våra kök rena och hygieniska. Men det är faktiskt något som kan vara lättare sagt än gjort, och det är många av oss som vet att vi slarvar. Vi byter inte disktrasor eller diskborstar så ofta som vi borde. Vi tömmer…

Utrymmesbrist i köket?

Vi har inte alla råd med stora bostäder, där köket kan ta upp den plats det förtjänar. Tvärtom så bor många av oss rätt så trångt, och därför måste vi göra det mesta av det utrymme som vi har tillgång till. Just kök är lite speciella, i och med att det är ett riktigt arbetsrum. Det kanske inte är något du har tänkt på, men så är det. Köket använder vi till att arbeta i – laga mat, baka och s…

Ny reklamfilm

I dagarna lanserar vi vår nya reklamfilm, hojta till om ni ser den någonstans!

Förvaring av knivar - Klassiskt knivblock eller moderna lösning?

Att förvara sina knivar är inte alltid det enklaste, i alla fall om du dels vill att de ska behålla sin skärpa så länge som möjligt, och dels finnas lätt tillgängliga när de behövs. Ett vanligt alternativ är då knivblock, vilka kan se ut och fungera på lite olika vis. Dels så finns det magnetblock (eller magnetremsor) och dels finns det ”klassiska” knivblocket, ofta i trä, med ”fack” där man sticker ner knivarna. Vilken metod som pa…

Ny serie med toalettillbehör

Den nya serien, Nadi, innehåller både handdukskrokar och toalettpappershållare och är tillverkad i rostfritt stål. Det unika med denna serien är att den är tillverkad för att monteras med medföljande tejp från 3M som gör produkterna extremt enkla att montera på den platsen man bill ha dom.Produkterna monteras på kakel, klinker eller på glas för att de skall fästa ordentligt, man bör undvika trä och fetare våtrumstapeter då all slags tej…

Kan köket vara farligt för barn? Eller vuxna?

Att bli förälder tillhör livets stora glädjeämnen, och har du inte upplevt det ännu så har du verkligen något att se fram mot. Men små barn är också ömtåliga, och det finns mängder med saker som de kan skada sig på i en bostad. Saker som du kanske inte riktigt tänkt på, men som likväl finns där. Det gäller givetvis alla rum i huset, men här ska vi fokusera på köket. En del saker är riktigt självklara, som att se t…

Det moderna köket

Vill du att ditt kök ska se ut och kännas modernt? Då finns det en hel massa saker att tänka på för att bygga upp en fungerande helhet. Att skapa ett modernt kök kan nämligen vara en utmaning, eftersom även mycket små detaljer kan förstöra helhetsintrycket. Fel sorts handtag på köksluckorna och vips så ser hela köket fel ut. Några av kännetecknen för moderna kök är öppenhet, symmetri och enfärgat. Köket ska se rent ut, o…

De hetaste kökstrenderna just nu - detta kan vara DITT moderna kök

Det är alltid vanskligt att skriva om trender eftersom dessa kan komma och gå med blixtens hastighet – det som var trendigt idag är ute i morgon och vintage nästa vecka. Det här inlägget får alltså gärna tas med både en och två nypor salt, men förhoppningen är att du ändå i det kanske ska kunna hitta lite rolig inspiration, som får dig att vilja göra något spännande med ditt kök. Kanske inte så att du ringer och beställer…

Semestertider på lagret!

Under vecka 29 och 30 är vårt lager stängt för lite ledighet och semester. Detta innebär att order som inkommit efter klockan 10.00 fredagen den 11/7 kommer att levereras ut under vecka 31. Kundtjänst kommer ha sämre tillgänglighet på telefon under dessa veckor men mejlen kommer att vara bemannad för att svara på frågor så mejla oss gärna. Ha en riktigt, riktigt bra sommar! Skribent: Anders Karlsson

Så hittar du din köksstil

Kök kan se ut på många olika sätt och det finns flera olika stilar du kan välja mellan. Ett kök är en plats där du måste kunna trivas, och då gäller det att hitta precis rätt stil. Självklart är alla människor olika, och väldigt få följer helt slaviskt en viss stil, utan det är vanligare att man blandar lite, tar det som man tycker passar ihop för att skapa en helhet. Men det hjälper då att ha en stabil grund att stå på…

Badrumsprodukter

Som du kanske sett så har vi en kategori med badrumstillbehör där vi har toarullshållare, olika handdukshängare och lite krokar. Detta är inte vårt huvudsortiment och det är inte det vi säljer mest av. En av anledningarna till att vi har detta sortiment är att många av de produkterna vi har sitter standardmonterade i hus och lägenheter som färdigställs av olika större företag.Samma i alla badrumMånga tycker om det är samma produkter som sitter i olika…
Produkter
Övrigt
SvenskaDansk