031 - 381 46 00
Arkiv

Vi söker bloggare inom kök & inredning!

Bloggar du idag om kök, matlagning, inredning eller något annat som är relevant för våra kunder? Är du intresserad av att då och då synas på en plattform med över 15 000 besök per månad? Vill du ibland testa och recensera nya produkter som kommer in i vårt sortiment? Vi på Barahandtag söker just nu dig som bloggare som då och då vill synas och marknadsföra din egen blogg här hos oss på Barahandtag genom att skriva inlägg som publ…

Billiga gjutjärnspannor i september!

Under semptember månad kör vi kampanj på 25% rabatt på våra gjutjärnspannor i lättviktsmodell. Kampanjen är tillsammans med vår leverantör Exxent som är extremt duktiga inom köksredskap och arbetar med flera kända tv-produktioner, restauranger och kockar. Fördelarna du har med en gjutjärnspanna är många, bland annat är stekpannan redan från början instekt och färdig att börja använda, du slipper den gamla tidens "inste…

Inredningskonton på Instagram - Sveriges mest intressanta

För dig som vill ha inspiration när det gäller heminredning har vi samlat några av Sverige mest intressanta instagramkonton som delar mycket inom heminredning. Instagram är ett fantastiskt verktyg för just inspiration och idéer och det finns många konton inom alla grenar. Nedan hittar du en sammanfattning om nio konton som vi tycker du skall följa om du tycker om heminredning. Kontona har ingen inbördes ordning utan samtliga konton ligger på delad förstaplats för Sveriges mes…

Sommartider hej, hej!

Äntligen verkar sommaren vara i antågande, skönt! Under vecka 29 och 30 sänker vi tempot något här på Barahandtag och order som inkommer dessa veckor kommer att skickas på onsdagar och inte varje dag som brukligt. Det innebär att om du beställer mellan 11/7 och 14/7 skickas ditt paket den 15/7 och för dig som beställer mellan 15/7 och 21/7 så skickas ditt paket den 22/7. Efter detta kör vi på full styrka som vanligt igen!

Därför ska du laga gryta ikväll!

Vet du inte vad du ska hitta på att äta ikväll? Varför inte göra en gryta! Det kanske låter som att man behöver en avancerad gjutjärnsgryta för att laga detta men så är inte alls fallet. Trots namnet så kan man laga gryta i både grytor och kastruller. Det är dock en bra idé att investera i tjockbottnade grytor och kastruller av hög kvalitet vilket underlättar i köket och framförallt när man lagar grytor eftersom det minskar risken fö…

Vi växer otroligt mycket - Nu även med några av våra mest kända köksknivsvarumärken vi har i Sverige.

Vi växer otroligt mycket - Nu även med några av våra mest kända köksknivsvarumärken vi har i Sverige. Pressmeddelande • 2015-06-01 07:43 CEST Anders Karlsson, Ägare på Barahandtag säger: "Vi har under en kort period förstått och själva sätt att det inte bara är färgerna på köksluckorna och handtagen till dessa som gör hela skillnaden. Vi, och även ni som är våra kunder har velat ha ett bredare sortiment me…

Köpa knivset i 40-årspresent? #barahandtagtipsar

Det är inte lätt att veta vad man ska hitta på till någon som fyller 40, oftast har man kommit i den åldern då man har möjlighet att köpa det man behöver och man har ett hem välfyllt med prylar och redskap. Dessutom så vill man köpa något som är lite finare då ändå 40-årsdagen är en speciell födelsedag, så blommor är alltid fina men det är ju inte tillräckligt. För att hitta den perfekta presenten så b&oum…

Två stekpannor behövs i köket!

Hur har du det med stekpannor i köket? Har du en, två eller ännu flera? I denna bloggposten tittar vi närmare på vad som egentligen behövs för att kunna steka ordentligt i ett vanligt kök, det kan vara hemma hos dig eller hemma hos mig, det spelar ingen roll. Som vi avslöjar i rubriken så behövs det egentligen bara två stekpannor i ett kök, men det räcker inte med en stekpanna utan du behöver ha två. Anledningen är enkel, du behöver en stekpanna f&ou…

Senaste nyhetsbrevet från Barahandtag

"Världens bästa stekpanna!" Läs nyhetsbrevet i din webbläsare…

En vass kökskniv ger dig godare mat!

De senaste åren så har köksknivarna fått en allt viktigare betydelse i de svenska köken. De anses göra matlagningen lättare, roligare och kan till och med få maten att smaka godare. Anledningen till att populariteten ökat är för att männen har tågat in i de svenska köken. Det har gjort att hushållen köper dyrare och bättre knivar, eftersom män ofta är fixerade på prylar och status och tycker det är värt att betala pengar för…

Tjockbottnad kastrull - Vad innebär det?

Dom flesta av oss har en eller flera gånger i ett recept eller liknande läst att man skall använda en tjockbottnad kastrull, det står i nästan alla recept för knäck till exempel. Men vad är då egentligen en kastrull med tjock botten och vad är syftet med den?Anledningen till att man skall använda kastrull med tjock botten är för att värmen skall sprida sig jämt över hela kastrullen när man kokar upp eller smälter något i den. Med en jämn v&au…

Slipa och bryna din kökskniv så lever den längre

De senaste årtiondena har vi mer och mer gått från ett samhälle där vi reparerade och byggde produkter som var gjorda för att kunna repareras till ett slit-och-släng-samhälle. De flesta produkterna du kan köpa hos oss på Barahandtag är produkter som har en lång livslängd, inte bara för att det är hög kvalitet utan för att det är så kallade sällanköpsprodukter. Köksknivar är ett mycket bra exempel på produkter som man k…

Hälsosam matlagning med smart tänk

Marsmånad och solen kikar äntligen fram. Ett tag i byxorna och en ovälkommen valk visar sig, den är inte smickrande i det avslöjande vårljuset. Känner du också att vinterns utsvävningar i köket har satt sina spår? Lugn, att laga god mat behöver inte innebära flera kilo plus på vågen. Det handlar snarare om att göra smarta val i vardagen. 80/20-tänket Känner du till 80/20-tänket? 80/20-tänket går ut på att man äter nyttigt…

Barahandtag ger kvinnor ett handtag i kriget för rättvisa löner

Barahandtag ger kvinnor ett handtag i kriget för rättvisa löner Pressmeddelande • 2015-03-08 10:40 CET Varje år den 8:e mars är det internationella kvinnodagen. Syftet med dagen är att peka på de orättvisor som kvinnor utsätts för runt om i världen och att uppmärksamma den ojämlikhet som finns i allas vår vardag. Barahandtag är en av de största webbutikerna i Sverige när det gäller kökshandtag, knoppar och beslag samt belysn…

Så hottar du upp din frukost

Har du tröttnat på din frukost där hemma? Det är otroligt lätt att falla in i samma frukostvanor; en kopp kaffe och en macka och sedan är vi på språng till jobbet. Men finns det egentligen något härligare än att vakna upp och starta dagen med en riktig god frukost? Genom att bli grym på att förbereda kvällen innan behöver det heller inte ta särskilt lång tid att få till ett lyxigt frukostmål. 10-15 minuter max, och dina smaklökar kommer j…

Senaste pressreleasen från Barahandtag

Svenska män väljer heminredning framför Melodifestivalen Pressmeddelande • 2015-03-01 19:14 CET Webbutiken Barahandtag säljer heminredning och köksredskap av hög kvalitet och är idag Sveriges ledande webbutik för kökshandtag och beslag. Könsfördelningen hos besökarna i butiken är 62,39% kvinnor och 37,61% män. Den 28 februari i år var istället fördelningen precis tvärtom, med 63,6% män och 36,4%. "Såhär stora…
Utmärkt
1850 Kundomdömen påTRUSTPILOT
Dag Windt
1 dag sedan
Mycket bra service vid ändringen av ordern.
Lena Ingela Anette Bengtsson
2 dagar sedan
Snabb leverans, superfina knoppar!
kund
2 dagar sedan
Jättenöjd, stabil och åker lätt fram och tliibaka.
Janica
3 dagar sedan
Snabb och trevlig service
Victoria
3 dagar sedan
Jättefina knoppar till bra pris! Snabb och smidig leverans. Kan varmt rekommendera denna leverantör.
Produkter
Övrigt
SvenskaDansk